
معاون اول قوه قضائیه گفت: یکی از نگرانیهای مردم در گذشته، تصرف اراضی حاکمیتی توسط برخی افراد و استفاده اختصاصی از آنها بود، بهنحوی که عموم جامعه از بهرهبرداری از این فضاها محروم میشدند، در این راستا فاز دوم پاکرود کرج به بهرهبرداری رسید.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حجتالاسلام حمزه خلیلی صبح امروز _چهارشنبه بیستوهفتم فروردین_ در آئین افتتاح فاز دوم پاکرود با اشاره به دغدغههای مردم نسبت به تصرف اراضی ملی و حاکمیتی اظهار کرد: طبق یک طرح بخشهایی از این اراضی آزادسازی شده و در اختیار عموم مردم قرار گرفته است.
وی افزود: یکی از نگرانیهای مردم در گذشته، تصرف اراضی حاکمیتی توسط برخی افراد و استفاده اختصاصی از آنها بود، بهنحوی که عموم جامعه از بهرهبرداری از این فضاها محروم میشدند.
معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان کرد: با دستور ریاست قوه قضائیه، این موضوع بهطور جدی در دستور کار قرار گرفت و امروز شاهد اجرای اقدامی بزرگ هستیم که نتایج آن در قالب بهرهبرداری عمومی و رضایتمندی مردم نمایان شده است.
خلیلی تصریح کرد: این اقدام پایان کار نخواهد بود و بهعنوان یک الگو در سایر نقاط کشور نیز پیگیری خواهد شد.
منبع: ایمنا – البرز
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید