لوبیاها: سوپر غذای طبیعی که سلامت شما را تضمین می‌کند
  • شهریور ۲۸, ۱۴۰۳ ساعت: 6:19
  • محققان تأکید می‌کنند که لوبیاها به عنوان یک سوپر غذا با ترکیب منحصربه‌فردی از پروتئین، فیبر و سایر مواد مغذی، می‌توانند نقش مؤثری در حفظ سلامتی ایفا کنند. این ماده غذایی نه تنها به کاهش کلسترول و قند خون کمک می‌کند، بلکه به مدیریت وزن و پیشگیری از برخی بیماری‌ها نیز موثر است. به گزارش […]

    پ
    پ

    محققان تأکید می‌کنند که لوبیاها به عنوان یک سوپر غذا با ترکیب منحصربه‌فردی از پروتئین، فیبر و سایر مواد مغذی، می‌توانند نقش مؤثری در حفظ سلامتی ایفا کنند. این ماده غذایی نه تنها به کاهش کلسترول و قند خون کمک می‌کند، بلکه به مدیریت وزن و پیشگیری از برخی بیماری‌ها نیز موثر است.

    به گزارش سلامت نیوز ،دکتر موپلولا آدیمو، متخصص تغذیه بالینی در لس‌آنجلس، در گفت‌وگو با مدیسن نت، درباره فواید بی‌نظیر لوبیاها به عنوان یک سوپر غذای طبیعی صحبت کرد. او توضیح داد که لوبیاها به دلیل ترکیب منحصربه‌فرد خود، شامل پروتئین و کربوهیدرات‌های پیچیده، در دسته‌بندی خاصی قرار می‌گیرند. این ویژگی‌ها، آنها را به یک انتخاب فوق‌العاده برای تقویت سلامت تبدیل کرده است.

    آدیمو افزود که لوبیاها در رده سبزیجات نیز قرار دارند و این ترکیب ویژگی‌ها موجب می‌شود که هیچ ماده غذایی دیگری نتواند به‌طور هم‌زمان همه این مزایا را ارائه دهد. یکی از بزرگترین مزایای لوبیا، محتوای فیبر بسیار بالای آن است. به عنوان مثال، فقط نیم فنجان لوبیا سیاه می‌تواند ۸ گرم فیبر ارائه دهد که معادل حدود ۲۵ درصد از نیاز روزانه به فیبر است.

    فیبر موجود در لوبیاها نقش مهمی در کاهش میزان کلسترول خون ایفا می‌کند. آدیمو توضیح داد: «فیبر موجود در لوبیا می‌تواند به کاهش کلسترول، کنترل قند خون، پیشگیری از یبوست، محافظت در برابر سرطان روده بزرگ و کمک به مدیریت وزن کمک کند.» فیبر همچنین به ایجاد احساس سیری و کاهش وزن کمک می‌کند. تحقیقات نشان داده است که افرادی که به طور منظم لوبیا مصرف می‌کنند، معمولاً وزن بدن و دور کمر کمتری نسبت به کسانی که مصرف نمی‌کنند دارند.

    علاوه بر فیبر، لوبیا منبع عالی از پروتئین گیاهی و مواد مغذی دیگری همچون پتاسیم، مس، اسید فولیک، آهن، منیزیم و ویتامین B۶ است. پتاسیم که در لوبیا به میزان ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌گرم در نصف فنجان موجود است، نقش کلیدی در کنترل فشار خون دارد، ولی بسیاری از افراد به میزان کافی از آن بهره نمی‌برند.

    آدیمو همچنین تأکید کرد که با وجود انواع مختلف لوبیا، تفاوت در فیبر، پروتئین و سایر مواد مغذی آنها کم است، بنابراین بهتر است انتخاب کنید که کدام نوع لوبیا بیشتر به ذائقه شما می‌خورد. او افزود: «لوبیاها می‌توانند به دلیل محتوای بالای فیبر، نقش مهمی در استفاده از غذا به عنوان دارو ایفا کنند و مزایای سلامتی زیادی را به ارمغان بیاورند.»

    سلامت نیوز

    امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!

    ممکن است این اخبار برایتان جالب باشد!

         

    از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

    • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
    • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
    • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
    • به دیگران توهین و اهانت نکنید

    تصویر