تیتر مهمترین اخبار

۲۴۰ تن از سربازان وظیفه زندان‌های استان البرز گواهینامه مهارت آموزی گرفتند اخذ رضایت از اولیای دم پس از ۲۳ سال جشنواره لاله های کرج باید برند ملی در کشور شود تبلیغ، فراخوان و رونمایی از جشنواره ملی لاله‌های کرج باید مختص معرفی مدیریت شهری و پیشینه باغ شهری این کلان شهر باشد حمایت از پرسنل کارآمد بعنوان سرمایه انسانی مدیریت شهری ، امری ضروری است فاطمه منعمی با تاکید بر حمایت همه جانبه شورا از کارکنان متعهد و متخصص ، خواستار ساماندهی منابع انسانی مدیریت شهری شد اصلاح مدیریت تفکیک، تجمیع، حمل و امحای اصولی پسماند از اولویت مطالبات مردمی است حضور چشمگیر مسافران نووزی در بازدید از جاذبه های گردشگری نظرآباد ایستگاه پایانی سه پرونده کثیرالشاکی استان البرز در سال ۱۴۰۱ کرج نیازمند بازارچه دائمی صنایع دستی است هشدار هواشناسی کشاورزی/ تعطیلات پایان هفته هوا سرد می شود ثبت سال ۱۴۰۱ در سنوات کاری به عنوان خاطره ماندگار قیمت زولبیا و بامیه در البرزاعلام شد جابه‌جایی بیش از ۵۲ هزار مسافر در محورهای مواصلاتی البرز ماموریت ویژه مدیران استان، جد و جهد برای تحقق مهار تورم، رشد تولید است

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
مقابله با تغییر کاربری ۷۴ هکتار از اراضی زراعی و باغی نظرآباد
16 مارس 2023 - 15:11
شناسه : 482612
0
دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد با اعلام آزادسازی 74 هکتار از اراضی زراعی و باغی تغییر کاربری یافته غیرمجاز در این شهرستان، ارزش اراضی آزادسازی شده را حدود 125 میلیارد تومان عنوان کرد.
ارسال توسط :
پ
پ

دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد با اعلام آزادسازی ۷۴ هکتار از اراضی زراعی و باغی تغییر کاربری یافته غیرمجاز در این شهرستان، ارزش اراضی آزادسازی شده را حدود ۱۲۵ میلیارد تومان عنوان کرد.

سامان قاضی زاده با اشاره به اینکه عملیات آزادسازی در روستاهای« ابراهیم بیگی»، «انبار تپه»، «دنگیزک» و «قاسم آباد کوچک» واقع در شهرستان نظرآباد انجام شد، گفت: با اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ۷۴ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته غیرمجاز آزادسازی شد.

دادستان عمومی و انقلاب نظر آباد در خصوص جزییات بیشتر این عملیات آزادسازی اضافه کرد: ۶۹ مورد دیوار کشی و فنس کشی به طول ۶۶۵۰۰متر، ۴۳ مورد بناهای مسقف و غیر مسقف در حال ساخت به مساحت ۳۰۴۶ متر مربع، ۶۱ مورد محوطه سازی، جدول گذاری، آلاچیق و خیابان کشی به مساحت ۵۷۹۷۰مترمربع، ۱۶ مورد استخرهای تفریحی به مساحت۶۹۰متر مربع، ۹ مورد کانکس به مساحت ۴۵۰مترمربع که به صورت تفکیک و قطعه بندی در قالب شبه شهرک بود اعاده به وضع سابق شد.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.