تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

برپایی مراسم شب شعر و موسیقی سنتی آذربایجان(عاشیقلار) در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز جلسه هماهنگی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، در شهرستان طالقان احداث کتابخانه مرکزی کرج در زندان رجائی شهر راه اندازی مرکز مردمی نفس برای جلوگیری از سقط جنین در البرز دولت سیزدهم به توانمند سازی روستائیان اهتمام ویژه ای دارد فیلم پویانمایی سینمایی ” بچه زرنگ ” اثری قهرمان‌ محور است دیدار حافظان امنیت با رئیس آتش نشانی کرج کاشت ۳۰ هزار بوته گل فصلی در معابر منطقه ۶ کرج مادران شهدا در کرج تجلیل شدند تکمیل پروژه‌های فضای سبز در منطقه ۲ کرج واحدهای صنفی جذب اتباع غیرمجاز به تعزیرات حکومتی البرز معرفی شدند ۲۰۲۰ پروژه آموزشی در کشور تقدیم دانش آموزان شد سازمان سیما، منظر به عنوان پایلوت ارزیابی عملکرد انتخاب شد تردد از آزادراه تهران – شمال و جاده کرج – چالوس یک طرفه می شود عملیات خط کشی محوری در ۱۲۰ هزار متر از معابر سطح شهر کرج اجرا شد

نیاز استان البرز به بودجه هزار میلیاردی برای اجرای پروژه‌های آبرسانی
20 آگوست 2023 - 11:00
0
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی که نقش عمده‌ای در تأمین آب شهرهای جنوبی استان البرز دارد، به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی که نقش عمده‌ای در تأمین آب شهرهای جنوبی استان البرز دارد، به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

داوود نجفیان با اشاره به اینکه طی جلساتی در چند روز گذشته مشکلات کمبود آب استان مرتفع شده است، گفت: در حال حاضر در استان کمبود آب و قطعی آب وجود ندارد مگر اینکه در منطقه‌ای لوله آب دچار ترکیدگی یا مشکل شده باشد.
وی با بیان اینکه رینگ سراسری خط انتقال از طالقان سه شهرستان را پوشش خواهد داد، افزود: مجموع این پروژه‌ها هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که شامل سه پروژه تصفیه‌خانه هشتگرد، خط انتقال نظرآباد و خط انتقال اشتهارد است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز ادامه داد: مجموعاً در این پروژه یک تصفیه‌خانه با ظرفیت ۸۰۰ لیتر در ثانیه در حال اجراست که ۵۰ درصد آن تکمیل شده است.
وی ادامه داد: ۶۲ کیلومتر خط انتقال برای انتقال آب به محدوده اشتهارد نیز از دیگر پروژه‌هایی است که در حال اجرا بوده و با اجرای این خط انتقال آب، مشکل کمبود آب اشتهارد حل می‌شود.

گلایه مردم فردیس کرج از پاسخگو نبودن آبفا در قطعی مکرر آب
نجفیان با اشاره به اینکه خط انتقال تصفیه‌خانه نظرآباد ۲۲ کیلومتر است و اگر ۱۲ کیلومتر این پروژه به اتمام برسد می‌توانیم در مدار مصرف قرار دهیم، گفت: پیش‌بینی ما برای اتمام این پروژه تا شهریور ماه سال جاری است.
وی با بیان اینکه تصفیه‌خانه شماره ۳ به میزان ۵۷۰ لیتر در ثانیه در حال آماده‌سازی است که قبل از تابستان بعدی به بهره‌برداری می‌رسد، ادامه داد: همزمان با این پروژه‌ها خط انتقال آب از رودخانه کرج تا تصفیه‌خانه شماره ۳ در دستور کار قرار گرفته است و یکی از بزرگترین پروژه‌های استان محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز ادامه داد: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های یاد شده که می‌تواند نقش عمده‌ای در تأمین آب شهرستان‌های جنوبی کرج باشد، جمعاً هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
منبع تسنیم برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی که نقش عمده‌ای در تأمین آب شهرهای جنوبی استان البرز دارد، به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آب

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.