تیتر مهمترین اخبار

بررسی مشکل آب شهرک گلخانه‌ای مهستان توسط مدیرعامل آبفای البرز پلمب یک واحد توزیع روغن و فیلتر هوای تقلبی خودرو در فردیس سرمایه‌گذاران طرح‌های خود در خصوص پروژه شهید ایرانی را ارائه دهند آیین اختتامیه بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در البرز برگزار شد آثار به جامانده تاریخی بستری مساعد برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری است توقیف خودرو حامل مواد مخدر در”نظرآباد” حمایت شهرداری از پایان نامه ها خروجی محور شود سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) فرصتی برای ترویج تفکر و اندیشه‌های عرفانی و اسلامی امام (ره) است مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در منطقه ۹ کرج شدت می‌گیرد شکوفه‌های درخت مگنولیا در شهر کرج شکوفا شدند حرکت انقلابی امام خمینی(ره) جهان را با اسلام و عدالت گستری آشنا کرد نهضت ملی مسکن البرز با سبد متنوعی از خانه های ویلایی تا آپارتمانی امام خمینی (ره) تلاش غرب برای تحقیر ایران را زمین گیر کرد آثار بی‌حجابی دامن جامعه را می‌گیرد آماده‌باش البرز برای مراسم ارتحال امام(ره)

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
هشت هزار و ۳۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در البرز تامین شد
12 مارس 2022 - 16:07
شناسه : 163291
1
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: هشت هزار و ۳۰۰ کالاهای اساسی تنظیم بازار در این استان برای ایام پایانی سال، عید نوروز و ماه مبارک رمضان تامین شده است.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: هشت هزار و ۳۰۰ کالاهای اساسی تنظیم بازار در این استان برای ایام پایانی سال، عید نوروز و ماه مبارک رمضان تامین شده است.

« محمد کریم الیاس پوریان» افزود: در راستای اجرای برنامه ها و خط‌ مشی های مربوط به توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و با توجه به تصمیم گیری در کارگروه تنظیم بازار استان البرز، به ویژه حمایت از اقشار آسیب پذیر و همچنین تعدیل و حفظ ثبات قیمت‌ها و آرامش بازار در سطح استان کالاهای اساسی تنظیم بازار تامین شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط پیش رو ( ایام پایانی سال و فرارسیدن نوروز و ایام ماه مبارک رمضان) با پیگیری‌های انجام شده و با اتخاذ برنامه‌های اجرایی لازم در سطح استان این اقلام به صورت مویرگی در واحدهای صنفی مربوطه توزیع می شود.
وی این اقلام را شامل برنج وارداتی، شکر سفید، گوشت مرغ منجمد وارداتی، گوشت قرمز منجمد، روغن مصرف خانوار و میوه شب عید برشمرد و گفت: برنج وارداتی در۲ نوع هندی (دانه بلند) به قیمت هر کیلوگرم ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و برنج تایلندی به قیمت ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، شکر سفید خانوار به قیمت ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان، گوشت مرغ منحمد وارداتی به قیمت ۲۰ هزار تومان به فروش می رسد.

وریان با بیان اینکه گوشت قرمز منجمد داخلی و وارداتی نیز در ۲ نوع گوسفندی و گوساله عرضه می شود، افزود: گوشت منحمد گوساله به صورت کارتنی عرضه می شود که ران گوساله کارتنی هر کیلوگرم ۱۲۵ هزار تومان، سردست و گردن گوساله کراتنی هر کیلوگرم ۱۱۵ هزار تومان، قلوه گاه گوساله کارتنی هر کیلوگرم ۹۳ هزار تومان و گوشت مخلوط گوساله کارتنی منحمد هر کیلوگرم ۱۱۵ هزار تومان به فروش می رسد.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز ادامه داد: همچنین گوشت منجمد ران گوسفندی هر کیلوگرم ۱۱۵ هزار تومان، سردست هر کیلوگرم ۱۰۸ هزار تومان، گردن هر کیلوگرم ۱۱۰ هزار تومان، راسته هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار تومان، قلوه گاه هر کیلوگرم ۷۴ هزار و ۳۰۰ تومان و گوشت مخلوط گوسفندی هر کیلوگرم ۱۰۵ هزار تومان عرضه می شود.
وی در خصوص قیمت روغن مصرف خانوار نیز گفت: این محصول نیز با قیمت مصوب به میزان ۲ هزار و ۱۶۰ تن عرضه می شود و سیب و پرتقال تنظیم بازارشب عید نیز به میزان یک هزار و ۶۰۰ تن در غرفه های جانمایی شده در سطح استان عرضه خواهد شد.
پوریان یادآور شد که برنج وارداتی نیز یک هزار و ۹۰۰ تن، شکر سفید خانوار ۸۰۰ تن، گوشت مرغ منجمد وارداتی ۷۵۰ تن، گوشت منحمد قرمز نیز یک هزار و ۱۰۰ تن تامین شده است.
منبع ایرنا

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.