فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از اجرای طرح نظارت بر اماکن عمومی در شهرستان و پلمب واحد آرایشگاه زنانه به دلیل دخالت در امور پزشکی خبر داد.
سرهنگ "فرج اله اسدالهی"در تشریح این خبر اظهار داشت: در ادامه روند نظارت بر واحدهای صنفی، ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی شهرستان از فعالیت یک واحد آرایشگاه زنانه متخلف که به صورت غیرمجاز در در امور پزشکی دخالت و به انجام مواردی نظیر چربی کشی، تزریق ژل و بوتاکس اقدام می کرد مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پس از تحقیقات میدانی و اطمینان از صحت اطلاعات، با هماهنگی مقام قضائی به همراه نماینده شبکه بهداشت از اماکن مذکور بازرسی به عمل آوردند.
سرهنگ "اسدالهی " با اشاره به انجام برخی فعالیت های پزشکی توسط افراد غیر متخصص در اماکن مذکور تصریح کرد: در بازرسی از این محل ، مقداری لوازم و تجهیزات پزشکی بدون مجوز کشف و محل مورد نظر پلمب شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند







