پ
پ

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان فردیس استان البرز گفت: کاروان تجهیزات زائران اربعین حسینی از فردیس برای اسکان و پذیرایی زائران به کربلای معلی اعزام شد.

علی شهبازی ضمن همکاری مردم نیکوکار فردیس افزود: در قالب این کاروان ۲ دستگاه تریلر ، سه دستگاه کامیون و سه دستگاه وانت نیسان مواد غذایی و امکانات لازم را برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی به کربلا اعزام شدند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از مردم شهرستان فردیس که ستاد عتبات فردیس را یاری کردند، اظهار داشت: امروز پرچم ستاد عتبات شهرستان فردیس در کربلا برافراشته و در عمود ۱۴۰۳ اول کربلا مستقر هستند.
شهبازی افزود: از روز ۱۶ شهریورماه موکب داران و ستادعتبات فردیس در پارک جوفه فعالیت خود را آغاز می کنند و تا روز ۲۶ شهریورماه اربعین حسینی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) پذیرایی می کنند.
وی گفت: امسال هشت موکب شهرستان فردیس در کربلای معلی مستقر هستند.
شهبازی اظهار داشت : از شهرستان فردیس ۸۰ نفر خادم که از این تعداد ۵۵ نفر آقایان و ۲۵ نفر بانوان به کربلا اعزام شدند، چهار دستگاه اتوبوس به همراه ۶۵ نفر خادم و ۸۰ نفر زائر فردا از مصلی امام خمینی (ره) عازم می شوند.
وی بیان داشت: پیش بینی می شود حدود ۲ هزار زائر از شهرستان فردیس برای اربعین حسینی عازم کربلا شوند.

منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.