بانک ایران زمین بانک دیجیتال
کارگروه ها موتور محرکه قرارگاه جهادی آموزش و پرورش البرز را تشکیل می دهند
03 ژانویه 2023 - 16:57
شناسه : 413414
1
دبیرقرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر و معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: کارگروه ها موتور محرکه قرارگاه جهادی آموزش و پرورش را تشکیل می دهند.
ارسال توسط :
پ
پ

دبیرقرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر و معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: کارگروه ها موتور محرکه قرارگاه جهادی آموزش و پرورش را تشکیل می دهند.

" سید محمود حسینی " روز سه شنبه در جلسه هفتگی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابرافزود: دراین قرار گاه کارگروه های توانمند سازی و کیفیت بخشی آموزش و پرورش، عمران و آبادانی، ظرفیت شناسی و مردمی سازی، بازماندگان از تحصیل ، منزلت و حمایت ، توسعه و تحول اجتماع محور ، تولید و توسعه مهارت و رصد و برنامه ریزی منابع انسانی فعال شده است.
وی خاطرنشان کرد: هر کار گروه یک مسئولیت بر عهده دارد تا بصورت میدانی مشکلات آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش البرز با بهره گیری از ظرفیت های استانی مورد پیگیری قرار گیرد.
وی مستند سازی اقدامات و برنامه های کارگروه های زیر مجموعه قرارگاه جهادی حوزه آموزش و پرورش البرز را ضروری دانست و یادآورشد: رصد، نظم دهی و ارتباط باافراد درون و برون سازمانی همراه با نظارت را از دیگر موارد مهمی ذکر کرد که اعضای کارگروه ها باید به آن توجه کنند.
حسینی تصریح کرد: دسترسی دائم به اطلاعات کارگروه ها، تعیین یک نفر ثابت و مسئولیت پذیر با روحیه جهادی برای انجام کارها در قالب شرح وظایف هر کارگروه و دعوت از خیرین و نیروهای جهادی برای ارائه خدمات به دانش آموزان در مناطق کم برخوردار استان البرز را نیز مهم برشمرد.
وی ادامه داد: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابرآموزش و پرورش استان البرز در هر جلسه به یک موضوع اولویت دار در حوزه آموزشی و تربیتی می پردازد تا با بارش فکری اعضاء راهکار مناسب برای حل مشکل مورد بررسی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: برای پیشبر اهداف قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابرنیاز به همفکری و همراهی فعالان کارگروه ها در حوزه ستادی، نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان البرز داریم.
دبیر قرارگاه و معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، شناسایی و اولویت‌بندی نیازهای مناطق هدف در حوزه نیروی انسانی، کلاس درس، ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت، تجهیزات اولیه آموزش و پرورش را ازجمله دغدغه های آموزش و پرورش برشمرد.
حسینی اظهارکرد: این قرارگاه شکل گرفته تا بتواند در زمینه ی کمبودها به آموزش و پرورش کمک رسانی کند.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.