پ
پ

به مناسبت روز دانشجو برنامه فرهنگی کرسی های آزاد اندیشی با حضور تیمهای دانشجویی در دانشکده مهارت و کار آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با موضوع چالشها و فرصتهای دانشجویی برگزار شد.

دکتر سید اسلام ظهرابی اصل رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد کرج در این کرسی آزاد اندیشی با تبریک روز دانشجو بیان داشت: کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها یکی از مهم ترین خواسته ها و انتظارات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) است تا بر اساس آن سخنان تمامی طیف ها و جریانات شناسنامه دار آزادانه در جامعه مطرح شود و پس از طرح آزادانه، این سخنان مورد نقد و بررسی قرار گیرند.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد کرج افزود: تک صدایی سیاسی و اجتماعی برای دانشگاه ها مضر است و تشکل‌های مختلف و جریانات شناسنامه دار سیاسی باید از حق فعالیت عادلانه برخوردار باشند و با برخوردهای سلیقه ای، مانع فعالیت این دانشجویان نگردند.
در ادامه این مراسم مناظره برگزار و توسط تعدادی از اساتید دانشکده داوری به عمل آمد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.