پ
پ
کشف ۱۰ شی تاریخی در البرز / متهمان دستگیر شدند

سرپرست اداره کل میراث ، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از کشف ۱۰ شیء تاریخی در کرج خبر داد و گفت: در این میان متهمان پرونده دستگیر شدند و در بازداشت به سر می‌برند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، نادر زینالی، در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: در راستای تعاملات صورت گرفته بین یگان حفاظت با رده‌های مختلف فراجا در استان و تأکید بر اهمیت حفاظت از مواریث تاریخی و تبادلات اطلاعات و انجام عملیات مشترک برای کشف و دستگیری متهمین در این ارتباط، یگان امداد شهرستان کرج در حین گشت زنی به یک خودرو سواری مشکوک شد.

وی افزود: این یگان پس از بررسی از داخل خودرو یک کیف حاوی ۳۳ قلم شیء به ظاهر تاریخی را کشف و پس از تشکیل پرونده با دستور مقام محترم قضائی جهت بررسی و تعیین اصالت به اداره کل میراث فرهنگی استان ارجاع شد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز خاطرنشان کرد: در کارشناسی‌های انجام شده، ۱۰ قلم از اشیا اصل و دارای قدمت تاریخی تشخیص داده شد که مربوط به دوره‌های مختلف اسلامی و تاریخی بوده و باقیمانده اشیا بدون ارزش تاریخی و فرهنگی بود.

منبع: ایمنا – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر