پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان از شناسایی ۲ انبار احتکار اقلام اساسی خبر داد و گفت: در بازرسی از این اماکن ۵ تن و ۳۸۰ کیلوگرم روغن و ۳تن برنج احتکاری کشف شد.

سرهنگ "کامران چراغی" با اعلام این خبر بیان داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی ماموران انتظامی چهارباغ ۲ انبار احتکار اقلام اساسی دراین شهرستان شناسایی شد.
وی افزود: در ادامه ماموران با هماهنگی مقام قضائی به انبارهای شناسایی شده اعزام و در بازرسی از این اماکن ۵ تن و ۳۸۰ کیلوگرم روغن و ۳تن برنج احتکاری کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان چهارباغ با اشاره به معرفی ۲ نفر به مراجع قضائی در این خصوص، گفت: کارشناسان ارزش اقلام مکشوفه را حدود ۲ و نیم میلیارد ریال برآورد کرده اند.
سرهنگ چراغی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس برای برخورد با کسانی که قصد ضربه زدن به اقتصاد کشور را دارند آمادگی کامل دارد و در این مسیر با همکاری و همراهی مردم می توان دست این افراد را از سفره مردم کوتاه کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.