پ
پ

گرمای ۴۰ درجه‌ای در راه البرز
مدیرکل هواشناسی البرز گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش تا پنج درجه‌ای دما در اکثر مناطق استان هستیم به طوری که میانگین بیشینه دما به ۴۰ درجه بالای صفر می‌رسد.

آرش بهاروند احمدی اظهار کرد: امروز شنبه (۱۳ خرداد)، آسمان البرز صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات شاهد وزش باد و غبار محلی هستیم.
وی ادامه داد: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد این وضعیت تا سه روز آینده ادامه دارد.
وی با اشاره به افزایش دمای هوای استان طی روزهای آینده گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش تا پنج درجه‌ای دما در اکثر مناطق استان هستیم به طوری که میانگین بیشینه دما به ۴۰ و کمینه آن نیز به ۲۰ درجه بالای صفر می‌رسد.
مدیرکل هواشناسی البرز تصریح کرد: طی این مدت میانگین سرعت وزش باد هم بین پنج تا هشت متر در ثانیه متغیر خواهد بود.

منبع ایسنا برچسب ها: مدیرکل هواشناسی البرز گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش تا پنج درجه‌ای دما در اکثر مناطق استان هستیم به طوری که میانگین بیشینه دما به ۴۰ درجه بالای صفر می‌رسد.
مدیرکل هواشناسی البرز گفت: تا اواسط هفته شاهد افزایش تا پنج درجه‌ای دما در اکثر مناطق استان

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.