پ
پ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز پروژه های قابل افتتاح در دهه فجر و پروژه های مهم در حال ساخت بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان را تشریح کرد.

دکتر شهرام صیادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز انقلاب اسلامی را شروع دگرگونی های بزرگ و بنیادی در ایران و جهان دانست و افزود : فرا رسیدن دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، فرصت خوبی برای مرور دستاوردهای انقلاب در حوزه‌های مختلف می‌باشد.
وی ضمن تاکید بر محدودیت ها و چالش ها در بخش درمان و نیاز توسعه فضای درمانی در استان گفت: این دانشگاه همواره سعی نموده است نقش سازنده و موثر خود را در اعتلا سلامت استان به درستی ایفا کند و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نمی کند چرا که خود را نسبت به مردم فهیم و قدرشناس البرز مسئول و پاسخگو می داند.
دکتر صیادی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم و خوبی که گرفته است از سرگیری و حل مشکلات ساخت بیمارستان های فردیس و کمالشهر بود که خوشبختانه بیمارستان فردیس در مرحله تجهیز قرار دارد و بخش هایی از آن در ایام الله فجر افتتاح می شود.
وی با تاکید بر نیاز استان به افزایش تخت های بیمارستانی خاطر نشان کرد: میزان تخت فعال در استان البرز در ۱۸ ماه اخیر نسبت به گذشته ۱۵درصد رشد داشته است.
دکتر صیادی افزود: در ۱۸ ماه گذشته فضای درمانی، بهداشتی و آموزشی دانشگاه از ۲۴۰ هزار مترمربع به بیش از ۳۱۱هزار متر مربع در دولت سیزدهم توسعه یافته است.
وی پروژه های مهم و قابل افتتاح دانشگاه را در دهه فجر امسال برشمرد: بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی در فردیس ، مرکز خدمات جامع سلامت آزادگان حصارک ، پایگاه اورژانس ۱۱۵ خیرساز جوستان طالقان – پایگاه اورژانس ۱۱۵ راشته ماهدشت ، ساختمان آمفی تئاتر، کتابخانه و سلف سرویس دانشکده دندانپزشکی – کلینیک زخم، طب کار تخصصی و بخش برونکوسکوپی و آزمایشگاه و دندانپزشکی بیمارستان شهید رجایی – آمفی تئاتر و لاندری بیمارستان کمالی – مرکز درمان تخصصی ناباروری بیمارستان کمالی – بخش آنکولوژی بزرگسالان ( بستری و سرپایی) بیمارستان امام علی (ع) رئیس دانشگاه در ادامه به پروژه های درحال ساخت و مهم دانشگاه از جمله پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی طالقان با ۳۶ درصد پیشرفت – پروژه بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی کمالشهر با ۴۰ درصد پیشرفت -پروژه کلینیک ویژه بیمارستان امام جعفر صادق(ع) با پیشرفت ۴۰ درصد – پروژه کلینیک ویژه بیمارستان امام حسین(ع) با پیشرفت ۹۵ درصد – پروژه هلی پد و آشیانه اورژانس هوایی -پروژه دانشکده پزشکی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵ درصد اشاره کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.