دکتر بهرام بنده یزدانی ، معاون توسعه، مدیریت و منابع با اعلام این خبر افزود: با هدف تقویت کیفیت غذای دانشجویی و ایجاد رضایتمندی بیشتر دانشجویان عزیز و در راستای پیگیری ها و زحمات معاون محترم دانشجویی و همکاران آن مجموعه ، از یکم آبان ماه سال جاری طبخ و توزیع غذا به یک مرکز تخصصی طبخ غذا و با نظارت مستمر و مستقیم دانشگاه صورت می پذیرد
وی ادامه داد: پیرو جلسات و پیگیریها و بازدید های کارشناسی که از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شد یک مرکز برای ارائه خدمات تهیه ، طبخ و توزیع غذا دانشجویان انتخاب و قرار داد با این مرکز با انتخاب بهترین کیفیت مواد اولیه تا طبخ غذای سالم و با نظارت مستقیم کارشناسان دانشگاه منعقد شد.
دکتر بنده یزدانی ادامه داد: طی بازدیدی که از اولین روز توزیع غذای دانشجویان توسط این مرکز از سالن غذاخوری پردیس دانشگاه داشتیم ، کیفیت طبخ و توزیع غذا مناسب ارزیابی شد و دانشجویان نیز رضایت کامل داشتند.
وی گفت در تلاش هستیم با برنامه ریزی های انجام شده غذای بیماران و پرسنل در بیمارستان ها نیز از طریق مراکز تخصصی طبخ غذا با هدف رضایتمندی بیشتر توزیع شود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید