پ
پ

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از آغاز طرح جهادی ترمیم و لکه‌گیری روکش آسفالت سطح معابر مناطق ۱۰گانه شهر کرج در مدت زمان یک ماه با هدف افزایش و توزیع عادلانه خدمات، بهبود سیمای شهری، ارتقای کیفی و بهسازی معابر، روان‌سازی تردد وسایل نقلیه و تأمین آسایش شهروندان خبر داد.

مهدی فیروزبخت با اعلام آغاز طرح جهادی ترمیم و لکه‌گیری روکش آسفالت سطح معابر مناطق ۱۰‌گانه شهر کرج با هدف افزایش و توزیع عادلانه خدمات، بهبود سیمای شهری، ارتقای کیفی و بهسازی معابر، روان‌سازی تردد وسایل نقلیه و تأمین آسایش شهروندان، اظهار کرد: در این طرح، عملیات روکش آسفالت معابر با رعایت اصول فنی و زیرسازی‌های لازم با کیفیت مطلوب انجام می‌شود و تمام امکانات، تجهیزات و ظرفیت‌های موجود به منظور تحقق طرح مزبور به کار گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه عملیات آسفالت معابر اصلی و فرعی شهر بر مبنای اولویت و نیاز شهروندان و بررسی‌های کارشناسی انجام می‌شود، تصریح کرد که این سازمان آمادگی کامل به منظور تحویل بدون سقف تناژ آسفالت مورد نیاز مناطق ۱۰‌گانه را دارد و تا قبل از شروع فصل بارندگی و برودت هوا، طرح جهادی ترمیم و لکه‌گیری روکش آسفالت معابر تحقق می‌یابد.
فیروزبخت هدف از این طرح را اصلاح چهره شهر و ایجاد امکانات شهری‌ایده‌آل دانست و یادآور شد که عملیات بهسازی و روکش آسفالت معابر سطح شهر امری مستمر است و پایان ندارد.
شایان ذکر است طرح مذکور به مدت یک ماه و از ۱۵ مهر ماه جاری تا ۱۵ آبان ماه اجرایی خواهد شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.