مسوول شبکه جوانان رضوی البرز اعلام کرد که به مناسبت وفات حضرت فاطمه معصومه (س) پویش روضه های «اخت الرضا (س)» در سراسر استان آغاز شد.
حمزه قزلباش افزود: این پویش که از شب گذشته همزمان با سراسر کشور در البرز آغاز شده تا سه شنبه شب ادامه دارد.
وی اظهار داشت: هیئات و مساجد می توانند با ارسال عدد ۹ به سامانه ۱۰۰۰۸۸۸ مراسم روضه خوانی خود را ثبت کرده و در این پویش شرکت کنند.
قزلباش گفت: این ویژهبرنامه با هدف گرامیداشت مقام و منزلت این بانوی مکرمه(س)، ترویج شعایر دینی و تکریم خواهر امام رضا(ع) تدارک دیده شده و متبرکات رضوی برای این مجالس روضه ارسال میشود.
حضرت فاطمه معصومه(س) در روز اول ذیالقعده سال ۱۷۳ هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود، آن حضرت در خاندانی که سرچشمه علم، تقوا و فضایل اخلاقی بود، پرورش یافت؛ پس از آنکه پدر بزرگوارش امام موسی کاظم(ع) به شهادت رسید، از محضر برادر بزرگوارش حضرت رضا(ع) امام هشتم شیعیان بهره برد.
طاهره (پاکیزه)، حمیده (ستوده)، بِره (نیکوکار)، رشیده (حد یافته)، تقیه (پرهیزگار)، رضیه (خشنود از خدا)، مرضیه (مورد رضایت خدا)، سیده صدیقه (بانوی بسیار راستگو)، سیده رضیه مرضیه (بانوی خشنود خدا و مورد رضای او)، سیده نساءالعالمین (سرور زنان عالم)، محدثه و عابده از لقبهای این بانوی بزگوار اسلام است.
لقب «معصومه» از سوی امام رضا(ع) به این بانوی والامقام اسلام داده شده و علامه مجلسی در این باره گفته است: امام هشتم شیعیان(ع) در جایی فرمودند که «هر کس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده است.
»پس از ورود امام رضا(ع) در سال ۲۰۰ هجری قمری به خراسان، حضرت معصومه(س) پس از یک سال، برای دیدار برادر به همراه کاروانی از مدینه منوره (یثرب) به سمت ایران حرکت کرد و در ۲۳ ربیعالاول وارد قم شد.
آن حضرت در این شهر مورد استقبال عده بسیاری از مردم مشتاق و شیفته اهل بیت(ع) قرار گرفت؛ آن بزرگوار بعد از ۱۷ روز اقامت در منزل «موسی ابن خَزرَج» که به «بیتالنور» (واقع در بلوار عمار یاسر شهر قم) شهرت یافت، در ۱۰ ربیعالثانی سال ۲۰۱ هجری قمری دیده از جهان فروبست.
ویژه برنامه وفات حضرت فاطمه معصومه(س) با عنوان «روضه اخت الرضا(ع)» در سالروز وفات این بانوی گرامی در ۸۸۸ نقاط محروم و روستایی کشور در حال برگزاری است.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید