آماده باش سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس در آستانه چهارشنبه آخرسالرئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس از آماده باش نیروهای این سازمان در شب چهارشنبه آخر سال خبر داد.
حسین عاشوری اظهار کرد: ایستگاهها و عوامل آتشنشانی در شب چهارشنبه آخر سال برای حفظ ایمنی شهروندان و جلوگیری از حوادث احتمالی در آماده باش کامل هستند.
وی در ادامه افزود: با توجه به فرارسیدن سال جدید و تمهیدات از پیش تعیین شده این سازمان در خصوص اجرای طرح استقبال از بهار و شب چهارشنبه آخر سال، آتشنشانان مانند همیشه درکنار مردم عزیز و شهروندان گرانقدر هستند و در اماکن تجمعی به صورت آمادهباش در نقاط مختلف شهر مستقرند.
عاشوری عنوان کرد: سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس با توجه به نزدیک شدن به ایام چهارشنبه آخر سال، آمادگی خود را جهت ماموریتهای محوله اعلام داشته و در روز سهشنبه ۲۳ اسفند ماه تمامی ۹ ایستگاه فعال آتشنشانی با بیش از ۹۰ نفر آتشنشان به منظور پوشش ایمنی شهر در آمادهباش کامل بوده و نیز تیم های سیاربمنظور گشت زنی و تسریع درامدادرسانی پیش بینی شده است.
وی گفت: با توجه به احتمال بروز ترافیک در این شب، زمان رسیدن به محلهای حوادث احتمالی و امدادرسانی به شهروندان افزایش مییابد به همین منظور ۵ تیم اطفائی به همراه تجهیزات و ماشینآلات کامل در ۵ نقطه پر تردد شهر مستقر بوده تا در صورت بروز حوادث احتمالی به سرعت در محل حادثه حضور یابند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس تصریح کرد: در هنگام بروز هر گونه حادثهای، سریعاً مراتب را به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی آتشنشانی و یا نیروهای آتشنشانی مستقر در سطح شهر اطلاع داده و در صورت مشاهده خودروهای آتشنشانی حین اعزام به ماموریت، مسیر را برای تردد این خودروها باز نگه دارند.
آماده باش سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس در آستانه چهارشنبه آخرسالرئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس از آماده باش نیروهای این سازمان در شب چهارشنبه آخر سال خبر داد.














از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید