پ
پ

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز گفت: «آماربازدیدکنندگان از محوطه باستانی ازبکی شهرستان نظرآباد مربوط به هزاره اول پیش از میلاد از مرز ۸ هزار نفر گذشت.
»
به گزارش میراث آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، فریدون محمدی با بیان این مطلب گفت: «از آغاز تعطیلات نوروزی تا پنجمین روز از سال جدید، بیش از ۸ هزار مسافر و گردشگر نوروزی از محوطه باستانی ازبکی نمونه نخستین خشت دست‌ساز بشر بازدید کرده‌اند.
»
او از برپایی جشن نوروزگاه در محوطه باستانی ازبکی از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر هر روز خبر داد و بیان کرد: «در جشن نوروزگاه برنامه‌های متنوع و شادی همراه با عروسک‌گردانی، اجرای موسیقی سنتی، گروهای هنری، ورزشی و رقص اقوام درحال برگزاری است.
»
دبیرستاد اجرایی خدمات سفر استان البرز اضافه کرد: «همچنین نمایشگاه صنایع‌دستی، نقاشی و تصاویری از جاذبه‌های گردشگری و طبیعی شهرستان نظرآباد برای آشنایی مسافران و گردشگران با جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و صنایع‌دستی این شهرستان در محوطه باستانی ازبکی برپا شده است.
»
محمدی برگزاری جشن نوروزگاه را با مشارکت و همکاری شهرداری و شورای اسلامی و اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نظرآباد عنوان و خاطر نشان کرد: «محوطه باستانی ازبکی شگفتی‌ها و ویژگی‌های خاص بسیاری از جمله خشت‌های ۹ هزار ساله، معبد رنگین‌یان تپه، دست‌یابی ساکنان آن به سیمان، لوح آغاز ایلامی، سند همکاری تجاری ازبکی و شوش و بناهای آریایی‌ را در خود جای داده است.
»

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.