رسول جمشیدی اول با حضور در استان البرز و در نشستی صمیمی با آموزش دهندگان البرزی، گفت: یکی از ارکان توسعه کشور، آموزش و سواد است که در برنامه هفتم توسعه، برنامه های نهضت سوادآموزی با نگاه گام دوم انقلاب طراحی خواهد شد.
وی افزایش درصد باسوادی کشور از ۴۸٫۵ درصد به ۹۴٫۷ را مرهون زحمات جهادی آموزشیاران و آموزش دهندگان دانست و افزود: آموزش دهندگان نقش اصلی و اساسی در برنامه ریشه کنی بی سوادی را ایفا می کنند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اهمیت سوادآموزی در نگاه نبی مکرم اسلام تاظهار داشت: تعلیم و تربیت، تعالی جویانه و تدریجی است و ثمره زحمات آموزش دهندگان در دهه های گذشته، در افزایش نرخ باسوادی و چهرههای موفق سوادآموزی متبلور است.
وی شناسایی و جذب افراد کم سواد و بیسواد را بسیار سخت و مشکل دانست و افزود: آموزش دهندگان ما دانش تخصص آموزش بزرگسالان که با پیچیدگی های خاصی رو به رو است را دارند و آنها نقش موثری در آگاهی بخشی به جامعه دارند.
جمشیدی بیان کرد: هدف نهضت سوادآموزی تنها آموزش خواندن و نوشتن نیست ، آموزش خواندن و نوشتن یک وسیله ای برای آگاهی و ایفای نقش موثرتر فرد در جامعه است.
وی بر تولید محتوا بر اساس نیاز های بومی و محلی تاکید و تصریح کرد: از مهمترین برنامه های نهضت سوادآموزی برای حضور موثر سوادآموزان، تلفیق سواد، مهارت و توسعه مراکز یادگیری محلی است، که با تلاش آموزش دهندگان که در خط مقدم سوادآموزی هستند، میسر خواهد شد.
در ادامه، این نشست به صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت و آموزش دهندگان به بیان مشکلات خود پرداختند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید