تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز کنگره شهدای اصناف و بازاریان در البرز برگزارشد رضایت مندی مردم در اولویت برنامه های صنعت برق کشور است ارتباط مستقیم تلفنی شهروندان با مدیرمخابرات منطقه البرز در بستر سامد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان کی گفته نوجوانا نمی‌تونن دنیا رو تغییر بدن؟ الهه قدمی ۱۳ ساله با کتابش ثابت کرد می‌تونن! ۵۵ هزار البرزی آموزش های مهارتی فرا گرفتند

آموزش صنایع دستی به ۴۶۶ زندانی از آغاز سال ۱۴۰۲
10 تیر 1402 - 15:07
3
معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز از آموزش صنایع‌دستی به ۴۶۶ زندانی در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ


معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث ، گردشگری و صنایع‌دستی البرز از آموزش صنایع‌دستی به ۴۶۶ زندانی در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

شهرزاد تیمورزاده با اعلام این خبر گفت: با هم‌افزایی بین اداره کل زندان‌های استان و اداره کل میراث‌فرهنگی البرز و معرفی مربیان کارآزموده از ابتدای سال تا کنون ۴۶۶ زندانی از آموزش‎های رایگان صنایع‌دستی در داخل زندان‌های البرز بهره‌مند شده‌اند.
معاون صنایع‌دستی البرز با بیان اینکه آموزش‌ها در رشته‌های مختلف از جمله کنده‌کاری روی چوب، قلاب‌بافی و تولیدات چرمی دست‌دوز انجام شده افزود: رشته تولیدات چرمی دست‌دوز با بیش از ۳۳۰ نفر هنرجو جزو پراستقبال‌ترین رشته‌ها در زندان‌ها آموزش داده شده است.
تیمورزاده با بیان اینکه آموزش و مهارت‌افزایی زندانیان در رشته‌های مختلف قطعا تأثیرات فراوانی را به همراه دارد، اظهار کرد: مهارت‌آموزی به زندانیان از جمله در رشته‌های صنایع دستی یکی از راهکارهای توانمندسازی این قشر برای ورود به بازار کار و اشتغالزایی است که پس از آزادی نیز می‌تواند در استقلال مالی این افراد موثر باشد.
او ادامه داد: پس از اتمام آموزش‌ها گواهی معتبر از وزارت میراث فرهنگی برای مهارت دیدگان صادر می‌شود و درصورت اعلام نیاز از سوی کارگاه‌ها زندانیان مهارت دیده پس از آزادی با تأیید اداره کل زندان‌ها به کارگاه‌های صنایع دستی برای اشتغال معرفی می‌شوند که اخیرا نیز در چندین مورد این اقدام صورت گرفته و موجب اشتغال شده است.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.