مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه مغز فرد مبتلا به اتیسم نمیتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارتهای ارتباطی بهدرستی عمل کند، گفت: با تشخیص زود هنگام اختلال اتیسم و آغاز چرخه درمان، میتوان زودتر زندگی فرد مبتلا را تغییر داد.
وجیهه محمدی فلاح با توضیح در خصوص اختلال اتیسم اظهار کرد: اتیسم اختلالی نورولوژیکی است که خود را در سالهای اولیه رشد فرد نشان میدهد.
وی ادامه داد: مغز فرد مبتلا به اتیسم نمیتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارتهای ارتباطی بهدرستی عمل کند و همین باعث بروز مشکلاتی در ارتباط و تعاملات اجتماعی وی با دیگران میشود.
این مسئول توضیح داد: کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیرکلامی، مهارتهای شناختی معمول، رفتارهای اجتماعی، فعالیتهای سرگرمکننده و بازی مشکل دارند.
وی افزود:کودکان اتیسمی اغلب تمایلات شدید و ویژهای به مجموعهای از رفتارها نشان میدهند، مقاومت در برابر تغییر، رفتارهای تکراری و کلیشهای و نقص در ارتباط چشمی و عدم پاسخگویی مناسب به محرکات محیطی از دیگر علایم این اختلال است.
محمدی فلاح با تاکید بر ضرورت تشخیص به موقع این اختلال گفت: با تشخیص زود هنگام این اختلال و آغاز چرخه درمان، میتوان زودتر زندگی فرد مبتلا را تغییر داد.
مدیرکل بهزیستی البرز اظهار کرد: اگر در خانواده فرد مبتلا به اتیسم دارید بهترین کار آموزش آنها توسط مربیهای متخصص در این حوزه است.
وی افزود: برای آموزش کودکان اتیسم مراکزی وجود دارد که تلاش میکنند آنها را به مرحلهای برسانند تا بتوانند کارهای اولیه و روزمره خودشان را انجام بدهند.
این مسئول اضافه کرد: در حال حاضر سه مرکز اتیسم در استان البرز تحت نظارت بهزیستی فعالیت دارند و ۹۷ فرد اوتیستیک از این مراکز خدمات دریافت می کنند.
منبع ایسنا برچسب ها: مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه مغز فرد مبتلا به اتیسم نمیتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارتهای ارتباطی بهدرستی عمل کند، گفت: با تشخیص زود هنگام اختلال اتیسم و آغاز چرخه درمان، میتوان زودتر زندگی فرد مبتلا را تغییر داد.
مدیرکل بهزیستی ا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید