پ
پ

نایب رئیس اتحادیه صنف نانوایان کرج گفت: طرح‌های نظارتی و بازرسی از واحدهای صنفی نانوایی به طور جدی دنبال می‌شود.

خلیل یارمحمدی از اجرای طرح‌های نظارتی و بررسی عملکرد نانوایی‌ها با هدف بهبود کیفیت و خدمات نانوایی‌های کرج خبر داد.
وی بیان کرد: طی یک ماه گذشته عملکرد ۵۰۰ واحد صنفی نانوایی توسط این‌جانب مورد بررسی قرار گرفته است که طی آن ضمن سرکشی و عرض خدا قوت به همکاران صنفی، برخی نکات لازم‌الاجرا توسط متصدیان نانوایی را به همکاران یادآوری کردیم.
نایب رئیس اتحادیه صنف نانوایان کرج تصریح کرد: در جریان این بازرسی‌ها برخی تخلفات آشکار مانند کم‌فروشی و گران‌فروشی نان نیز مشاهده شده که گزارشات آن به طور مکتوب در اختیار اتاق اصناف البرز قرار گرفته است.
وی متذکر شد: طرح‌های بازرسی و نظارت با فعالیت واحدهای صنفی نانوایی از چندی پیش و پیرو تصمیمات اتخاذ شده در استانداری و سازمان صمت استان البرز، با حمایت همه‌جانبه اتاق اصناف، بسیج اصناف، معاونت بازرسی سازمان صمت و بازرسی و نظارت اصناف آغازشده که طی آن تمامی جزئیات و خدمات نانوایی‌ها شامل وزن نان، رعایت نرخ‌های مصوب، داشتن پروانه کسب معتبر، صلاحیت بهداشتی کارکنان شاغل در نانوایی‌ها، میزان پخت نان بر اساس سهمیه آرد اختصاصی به نانوایی و … مورد ارزیابی بازرسان قرار می‌گیرد.
منبع

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر