معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: به مناسبت عید غدیر اجرای ۱۸ ویژه برنامه با رویکرد تربیتی – بصیرتی در فضای مجازی مدارس و پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت این استان آغاز شد.
« سردار فتح الهی » با اشاره به اینکه دهه امامت و ولایت، فرصتی مناسب برای ترویج ارزشهای اسلامی است تا ارزشهای اسلام ناب محمدی و فرهنگ علوی در جامعه اسلامی ترویج شود، افزود: برای اجرا فعالیت هایی چون برپایی موکب های شادی در حیات مدرسه یا ورودی مدرسه درقالب ( مولودی، شربت، بروشور، تراکت های محتوایی در مورد غدیر)، پیشنهاد شده است.
وی نصب پرچم به مناسبت غدیر در ورودی مدرسه ؛ اگر منقش به حدیث از حضرت باشد، بسیار مناسبتر است، انتشار روز شمار غدیر در فضای مجازی و مسابقه از آن در پایان دهه ی ولایت و امامت، راه اندازی کارناوالهای شادی، بسته بندی شکلات و حدیثی از حضرت و هدیه آن به مراجعان به مدرسه در دهه ی ولایت و اهدای هدیه به سیدهای مراجعه کننده به مدرسه در این دهه را از دیگر فعالیت های دهه امامت و کرامت ذکر کرد.
وی از مسابقه مجازی از خطبه غدیر، برپایی کارناوال شادی دوچرخه سوار متشکل از دانش آموزان ۱۰ تا ۲۰ سال،جمع آوری نذورات از فرهنگیان و اولیا دانش آموزان و پختن غذا در مدرسه به کمک اولیا و دانش آموزان و توزیع آن در بین مردم ، برپایی پویش های مجازی تحت عنوان؛کدام نکته و یا فراز از زندگی حضرت امیر علیه السلام شما را تحت تاثیر قرار داده است.
؟ و اهدا گل و پیامی از غدیر به مردم و مراجعه کنندگان به ادارات را به عنوان دیگر برنامه های تدوین شده دراین ایام برشمرد.
فتح الهی یادآورشد: در دهه ولایت فراتر از ساعت اداری مشکل ۱۰ نفر را حل کردن، تهیه دکلمه هایی در مورد غدیر و اجرای آن در پایگاههای اوقات فراغت تابستانه و مدارس طرح تثبیت یادگیری و پخش آن در شبکه های شاد مدارس، معرفی کتاب به مناسبت غدیر، تهیه پوستر، عکس نوشت، بنر و سایر فعالیت های هنری با موضوع غدیر و اجرای برنامه های سرود غدیری در مکانهای شلوغ شهر از دیگر برنامه های حوزه آموزش و پرورش البرز است.
وی ادامه داد: در این دهه پویش دست نوشته ها یا سخنرانی های دانش آموزی، معلمی با موضوع؛ چه نیازی به غدیرداریم.
؟ غدیر؛ یک روز نیست، یک فرهنگ است، کامل شدن دین در غدیر یعنی چه؟ رمز مایوس شدن کفار از دینِ غدیری؛ چرا ؟، پیام غدیر برای امروز ما، خانواده علوی و سبک زندگی غدیری نیز از سوی معاونت پرورشی نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان فراخوان می شود.
وی تصریح کرد: برگزاری تریبون های آزاد با موضوع سبک زندگی جدید و غدیر، همایش پیاده روی در غدیر و روایت گری زنده ماجرای غدیر در پایگاههای اوقات فراغت ، مدارس فعال و ادارات ، کانون های فرهنگی تربیتی نیز پیش بینی شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز افزود: جشنهای دهه امامت و ولایت باید به گونه ای برگزار شود که موجب افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای سواد دینی شهروندان و انتقال پیامهای قربان به عنوان عید عبودیت و غدیر به عنوان تجلی ولایت شود.
وی با بیان اینکه پیام بزرگ واقعه «غدیر» ولایتپذیری است چون غدیر یک واقعه تاریخی و الهی است که پیامبر اکرم(ص) درآخرین سفر حج خود معروف به حجهالوداع در محلی به نام غدیر در سرزمین خُم همه را جمع و جانشینی حضرت علی (ع) را در آنجا اعلام کردند، تاکید کرد: انتظارمی رود به منظورآشنایی جامعه هدف با دهه امامت و ولایت، برنامه ریزی لازم جهت اجرای برنامه های فرهنگی، بصیرتی و خلاقانه با محوریت غدیر توسط حوزه معاونت پرورشی و تشکل های دانش آموزی آموزش و پرورش استان صورت گیرد.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید