تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

تبریک امام جمعه شهرستان چهارباغ به مناسبت هفته دفاع مقدس کرج میزبان بزرگ ترین جشن هفته وحدت هماهنگی کامل برگزاری مسابقات ورزشی قهرمانِ محلات شهر کرج انجام شد از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی کارگاه تخصصی تربیت کنشگر سواد رسانه در استان البرز برگزار شد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع تامین ۲۰ میلیون مترمکعب آب سالم برای صنایع البرز پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان

اختصاص سهمیه آرد نانوایی ها بر اساس ارزیابی و رصدهای نظارتی
03 تیر 1402 - 15:45
0
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با تاکید بر اینکه اختصاص سهمیه آرد به نانوایی ها بر اساس عملکرد و رفتار آنان صورت می گیرد، گفت: تعیین سهمیه آرد هر نانوایی بر اساس ارزیابی و رصدهای نظارتی عرضه و تقاضای نان صورت می گیرد.
ارسال توسط :
پ
پ


سرپرست معاونت هماهنگی امور استانداری البرز با تاکید بر اینکه اختصاص سهمیه آرد به نانوایی ها بر اساس عملکرد و رفتار آنان صورت می گیرد، گفت: تعیین سهمیه آرد هر نانوایی بر اساس ارزیابی و رصدهای نظارتی عرضه و تقاضای نان صورت می گیرد.

سیف اله اسداللهی با بیان این مطلب در کارگروه آرد و نان استان اظهار داشت: فرمانداری های شهرستان های استان می توانند بر اساس آمار چهارماهه ای که از سوی این کارگروه به آنان ابلاغ شد، سهمیه نانوایی ها را مدیریت کنند.
وی افزود: آنچه مسلم است هیچ توجیهی مبنی بر مشاهده صف های طولانی به دلایل مختلف اعم از؛ تعداد کارگران و .
.
.
، کم فروشی و گران فروشی یا هر تخلف دیگری پذیرفته نیست و بر روی میزان سهیمه آرد آن واحد نانوانی تاثیرگذار خواهد بود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز خاطر نشان کرد: مراکز نظارتی موظفند بر اساس سهمیه اختصاصی نحوه فعالیت نانوایی ها را رصد کرده و علاوه بر برخورد با تخلفات احتمالی، عملکرد مطلوب واحدهای بدون معضل را نیز اعلام کنند تا مورد تشویق قرار گیرند.
وی در ادامه سخنان خود نسبت به تبدیل و تسهیل در صدور مجوزها از سوی اتحادیه نانوایان تاکید کرد و افزود: استان البرز استانی مهاجرپذیر است که به دلیل تراکم جمعیتی در برخی مناطق نیاز به صدور مجوز و راه اندازی واحد نانوایی احساس می شود.
در این راستا اتحادیه مذکور می تواند بر اساس ارزیابی های خود نسبت به صدور مجوز اقدام کنند.
به گفته اسداللهی تاکنون مراکز مختلفی از جمله بسیج نواحی، آمادگی خود را جهت در اختیار قراردادن فضاهای مناسب به منظور فعالیت متقاضیان احداث واحد نانوایی اعلام کرده اند که می تواند مثمرثمر واقع شود.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.