پ
پ

در آغاز چله دوم دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور مهدی عسگری نماینده مردم کرج، و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، آئین افتتاحیه سرای نوآوری تولیدات و فراورده های ارگانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید.

مهدی عسگری نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به مشکلات در زمینه تولید مواد غذایی و کالاهای حیاتی در منطقه و جهان گفت: توجه و اولویت گذاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حمایت از شرکت های دانش بنیان با ایجاد سرای نوآوری تولیدات کشاورزی و فراورده های ارگانیک موضوع قابل اهمیتی است و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در قانون نیز پیش بینی شده و دستگاههای اجرایی موظف به در اختیار قراردادن فضای مناسب و امکانات به سراهای نوآوری شده اند و به نحوی که اگر یک شرکت دانش بنیان در حوزه ای ورود و سرمایه گذاری کند هیچ بخش دولتی و شبه دولتی اجازه رقابت با آن شرکت دانش بنیان را نخواهد داشت و اگر این شرکت محصولی تولید کند ، آن محصول بدون تشریفات مورد حمایت تمام دستگاهها قرار خواهد گرفت و از معافیت مالیاتی نیز برخوردار خواهد بود.
عسگری اضافه کرد: اگر شعار تحول در تولید ، اقتصاد و اشتغال را در سر داریم یکی از حلقه های مهم این است که روند کنونی را تغییر دهیم و می بایست فکر جوان و جدیدی به حوزه تولید تزریق نمود و از حالت کارگاهی و کارخانه ای که به نام صنعت نامگذاری شده به سمت صنعت به معنی واقعی خودش سوق داده شود و به حول قوه الهی با همت و نگاه بلند نسل جوان ، تحول اساسی در این زمینه رقم خواهد خورد.
حسین کلانتری خلیل آباد دبیر هیات امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سال تاسیس خود و با هدف، گذار از دانشگاه نسل دوم و نیل به دانشگاه نسل سوم اقدام به راه اندازی سراهای نوآوری و مراکز رشد و تقویت آموزش های مهارت آفرین و کاربنیان نموده است و از سوی دیگر دانشگاه آزاد اسلامی پیشینه درخشانی در آموزش و تربیت نیروی متخصص در ایران اسلامی دارد و این تجربه، همراه با زیرساخت های آزمایشگاهی، کارگاهی و هیات علمی مجرب گنجینه ارزشمندی است که تقویت زیرساخت و توسعه زیست بوم علم و فناوری کشور بدون حضور چنین بازیگری دچار نقصان خواهد بود.

کلانتری افزود: زیست بوم فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی از مراکز رشد، سراهای نوآوری، مدارس عالی مهارتی، شتابدهنده ها و مراکز تحقیقاتی شکل گرفته و هم راستا با سیاست های کلان کشور و با توجه به امکاناتی که دانشگاه آزاد اسلامی در هر منطقه کشور و هر واحد دانشگاهی دارد، به خدمت رسانی به علم وفناوری می پردازند.
در این زیست بوم، مراکز رشد با هدف توسعه کسب و کارهایی که اهداف مبتنی بر دانش و فناوری داشته و در قالب واحدهای نوپای فعال تشکیل شده‌اند، مشغول به فعالیت هستند.
این مراکز با حمایت و پشتیبانی از هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، قدم بر کاهش ریسک و هزینه جهت تجاری‌سازی محصولات و خدمات نموده اند.
هسته های فناور در قالب تیم های دانشجویی، اعضای هیات علمی ومتقاضیان خارج از دانشگاه در بازه زمانی یک ساله در این اکوسیستم آموزش ومشاوره های لازم را دریافت کرده و در نهایت پس از تبدیل شدن به شخصیت های حقوقی (شرکت) در بازه زمانی چهارساله به شرکت های بالغ تبدیل شده و به پارک علم و فناوری معرفی می شوند.
این استاد تمام دانشگاه بیان داشت: سراهای نوآوری همپا و همکار با مراکز رشد، فضاهایی برای تبادل، تعامل و کارآفرینی را به وجود می‌آورند و به رشد روند ایده تا محصول کمک می‌کند.
هدف سراهای نوآوری، ایجاد یک رویکرد متفاوت در آموزش است تا با در نظر گرفتن فضاهای حل مسئله، کسب و کارها را از دل فرایندهای آموزشی استخراج کند.
همچنین کمک به تجاری سازی محصولات مراکز رشد، جذب سرمایه گذارهای داخلی و خارجی و ایجاد ارتباط بین شرکت ها و صندوق های حمایتی را به صورت تخصصی بر عهده دارند.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان البرز اظهار داشت: با توجه به همسایگی با استانهای تهران، قزوین ومازندران درجه اهمیت بخش کشاورزی بخصوص بصورت جالیز و باغداری در استان بالاتر از سطح متوسط کشوری است و توسعه قابل توجهی در بخش کشت گلخانه ای بخصوص کشت گل های زینتی صورت گرفته است.
از سوی دیگر اقبال عمومی در سطح جهان و کشور به سوی مصرف محصولات کشاورزی ارگانیک است و این حوزه از قابلیت های فراوانی در اشتغال آفرینی، ایجاد شرکت های دانش بنیان و افزایش تولید برخوردار است.
دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در پایان گفت: سرای نوآوری تولیدات کشاورزی و فراورده های ارگانیک در دانشگاه آزاد اسلامی البرز با توجه به مزیت های استان و وجود هیات علمی و امکانات زیرساختی پایه گذاری شده و امید است همگام با شعار سال ۱۴۰۱ به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، این سرای نوآوری بتواند در بازه زمانی دوساله تبدیل به قطب استقرار شرکت های حوزه کشاورزی ارگانیک و ارائه آموزش ها و خدمات مشاوره ای به تیم ها و شرکت های فناور باشد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر