با اکران فیلم اتاقک گلی در سینما پرشین کرج، با حضور مردم و خانواده معزز شهدا و ایثارگران، از عوامل این فیلم تجلیل به عمل آمد.
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با با همکاری جبهه انقلاب فرهنگی و اجنماعی استان بعد از اکران فیلم اتاقک گلی از عوامل این فیلم که در جشنواره چهل و یکم فجر موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول شده بود با حضور تعدادی از مسئولین، مادر شهید اینانلو و خانواده شهید بحیرایی، محمد عسگری کارگردان، علیرضا ناصر بخت، دستیار کارگردان، سعید دشتی و بابک لطفی خواجه پاشا کارگردان فیلم در آغوش درخت که برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامه و دیپلم افتخار بهترین فیلم و علی شهبازی دستیار کارگردان این فیلم که از هنرمندان البرزی بودند و همچنین سایر عوامل فیلم اتاقک گلی در سینما پرشین مهرشهر کرج تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است شهید سید عطاءالله بحیرایی متولد ۱۳۴۴ اولین شهید این خانواده به رغم مشکلات جسمی و حرکتی مادرزاد، بیش از ۵۰ ماه در جبهه و مناطق مختلف عملیاتی حضور داشت.
این شهید والامقام در سال ۶۱ به صورت بسیجی به جبهه اعزام شد و در پنجم مردادماه سال ۱۳۶۷ در عملیات مرصاد به درج رفیع شهادت نائل شد.
شهید سید حسن بحیرایی دومین شهید این خانواده نیز یک روز پس از شهادت برادرش در منطقه اسلام آباد غرب در عملیات مرصاد بر اثر اصابت ترکش به سینه اش به شهادت رسید.
فیلم اتاق گلی روایتی از عملیات مرصاد در سال ۶۷ و حمله منافقین به کشور و حضور لشگر ۲۷ محمد رسولالله در سهراه اسلامآباد و منهدم کردن ادوات جنگی است، که در عملیات مرصاد یک دسته از رزمندگان لشگر ۲۷ برای حفاظت از ساکنان روستای شیان عازم این منطقه میشوند که درنهایت تعدادی از رزمندگان لشگر در حفاظت از این روستا به شهادت میرسند و اهالی سالم میمانند.
نکته جالب توجه فیلم این است که تهیهکننده این فیلم یکی از همان رزمندههایی است که برای نجات این دخترک گرفتار شده، همراه دیگر همرزمانش وارد عملیات میشود.
دکتر مهدی عسگری، نماینده مردم شریف کرج در مجلس شورای اسلامی در این مراسم ضمن تبریک و قدردانی از عوامل این فیلم خاطرنشان کرد: با توجه به حضور هنرمندان البرزی در عرصه های ملی در صدد آنیم تا حمایت های ویژه ای از این عزیزان به عمل آوریم.
وی همچنین در این مراسم با اهدای دسته گل از مادر شهید اینانلو، تجلیل نمود.
در ادامه محمد عسگری، کارگردان فیلم اتاقک گلی گفت: قهرمان باید در این دسته از فیلمها باشد اما قهرمانی که از جنس مردم است.
ما گاهی قهرمانهای دست نیافتی را میبینیم.
اینجا همه تلاش اینگونه بود که «شاهو» که قهرمان قصه است به اندازه خودش فعالیت قهرمانانه انجام میدهد.
وی گفت :جنگ مقولهای است که بشر همواره با آن درگیر بوده است درحالیکه دوست دارد در آرامش باشد.
ما خواستیم در این فضا قهرمانی داشته باشیم که همانطور که گفتم از میان مردم باشد.
همچنین درباره رنگ و تنوع شخصیت هم کار شد.
عسگری اذعان داشت: او تلاش میکند اهالی روستا را نجات دهد و بعد تلاش میکند وحدتی را ایجاد کند.
ما تلاش کردیم که هیچ چهره مثبتی از منافقان نمایش ندهیم.
این کارگردان افزود: همه تلاشم این بود که بازیگران مستعدی را پیدا کنم که بازی درخشانی داشته باشند و به سینما معرفی شوند.
ماحصل آن را میتوان در فیلمهایی که با کارگردانها همکاری داشتم، دید.
محمد عسگری تصریح کرد: ما پایانهای مختلفی برای فیلم در نظر گرفتیم اما ارکان اصلی فیلم تصمیم گرفتند که به این پایانبندی برسیم.
تلفیق صحنههای حماسی و تغزلی نگاه ما بوده است.
محمد عسگری کارگردان فیلم اتاقک گلی در این مراسم اظهار داشت: تشکر میکنم از تک تک اعضای گروهم که در شرایط سخت در جوانرود تحمل کردند تا فیلم به سرانجام برسد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید