تصویر
از کتاب پژوهشی «ونوس الموت» طی مراسمی رونمایی شد
22 اسفند 1401 - 14:47
3
مراسم رونمایی از کتاب پژوهشی «ونوس الموت» با حضور نویسنده کتاب بهروز رمضانی در شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ

مراسم رونمایی از کتاب پژوهشی «ونوس الموت» با حضور نویسنده کتاب بهروز رمضانی در شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.

کتاب «ونوس الموت»؛ به نویسندگی «بهروز رمضانی» از معلمان و پژوهشگران استان االبرز که در آن به هویت تاریخی، و جغرافیایی روستای وناش الموت پرداخته شده است، با حضور حجت الاسلام والمسلمین روح الله مختاری، امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ؛ دکتر محراب رجبی، مشاور استاندار البرز؛ گلشن شیرمحمدی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی؛ سجاد احسانفر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوجبلاغ؛ پژوهشگران، مسئولین و جمعی از مردم شهرستانهای ساوجبلاغ، ، طالقان و روستای الموت در فرهنگسرای امام علی علیه السلام هشتگرد رونمایی شد.

حجت الاسلام و المسلمین مختاری امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ طی سخنانی تمدن چند هزار ساله ایرانی را گره خورده به فرهنگ ناب اسلامی دانست و تصریح کرد: این فرهنگ ناب ایرانی اسلامی مردمانی را تربیت کرده است که امروز هیچ بن بستی را مقابل پیشرفت خود و ایرانی اسلامی نمیبیند و با تکیه بر همین فرهنگ و تمدن چندهزار ساله در همه میادین درخشان ظاهر میشوند.

همچنین در این مراسم گلشن شیرمحمدی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ساوجبلاغ ضمن از نویسنده این کتاب گفت: این کتاب پیوند تاریخی و جغرافیایی دو استان البرز و قزوین است و نگارنده توانسته به خوبی فضای فرهنگی در روستاها را به رشته تحریر درآورد و توانسته بدون خدشه به خط داستانی کتاب تاریخ و جغرافیا و فرهنگ مردمان روستایی را در کتاب بیاورد.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان در ادامه به نقش کتابخانه های عمومی در تولید آثار فاخر نویسندگان اشاره کرد و افزود: کتابخانه های عمومی به عنوان یک مرکز مطالعاتی با منابع ی متناسب نقش بسزایی در به سرانجام رسیدن تحقیقات و در نهایت نوشتن کتاب هایی مناسب برای آشنایی نسل جوان از هویت ایرانی اسلامی دارد و کتابداران نیز در این مسیر راهنمای خوبی برای علاقه مندان در این حوزه هستند.
در بخشی از این مراسم بهروز رمضانی نویسنده کتاب « ونوس الموت» در خصوص این کتاب گفت: هدفش از بیان فراز و نشیب حال و گذشته تاریخ الموت و روستاهای وناش و کینه خاز و این بود که نسل‌های آینده با توجه به آموخته‌ها و تجربیات گذشتگان اقوام خود، در آسایش و رفاه بیشتری زندگی را سپری کنند و آشنایی نسل جوان امروز و آینده با تاریخ پیچیده، همراه با فراز و نشیب مردمان سختکوش سرزمین مان است.
همچنین در این مراسم دکتر حسین عسگری، دکتر شمس اله غلامی و دکتر محراب رجبی از البرزپژوهان وکارشناسان این برنامه بودند که در خصوص محتوای این کتاب به بیان نظرات خود پرداختند.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.