پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: رعایت حجاب و عفاف در اماکن عمومی و مراکز خرید یک قانون است که باید با همراهی اصناف، اطلاع رسانی و توصیه شود.

مجتبی عبداللهی در جلسه قرارگاه حجاب و عفاف استان در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، افزود: اصناف استان در ادوار مختلف، تعامل خود را برای تعالی، پیشرفت، نظم و امنیت، اثبات کرده اند.
وی ادامه داد: بر این اساس انتظار می رود این همراهی در مسیر رعایت حجاب و عفاف و تبعیت از قوانین حاکم، تداوم داشته باشد.
عبداللهی گفت: آگاهی بخشی، راهنمایی و اطلاع رسانی در مراکز عمومی و خرید یک ضرورت است که باید در این راستا اقدامات لازم صورت گیرد.
وی افزود: فرهنگ ایرانی اسلامی بعنوان یک فرهنگ غنی و حیات بخش باید تبیین و تبلیغ شود تا برخی از غفلت و ناآگاهی، خارج شوند.
استاندار البرز گفت: خلا در آگاهی بخشی و تبیین، راه نفوذ دشمنان را به فرهنگ و ارزش های دینی ما باز کرده است بنابراین باید با اهتمام بیشتری به نشر ساختار و قوانین و رویکردهای فرهنگی کشورمان با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی اقدام کنیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.