پ
پ

با هدف گذاری طبخ بیش از ۴۰۰ هزار پرس غذای گرم به ارزش ۲۰ میلیارد تومان در دهه ولایت ، نیازمندان البرزی از این خدمت معیشتی بهره مند شدند .

محمد محمدی فرد مدیرکل کمیته امداد با اشاره به اینکه طبخ این تعداد غذا هم‌زمان در سطح شهرستان‌های استان صورت گرفته است و تا پایان ماه ذی الحجه ادامه خواهد داشت گفت: به همت خیران و مراکز نیکوکاری استان البرز با هدف گذاری طبخ بیش از ۴۰۰ هزار پرس غذای گرم به ارزش ۲۰ میلیارد تومان در دهه ولایت ، نیازمندان البرزی از این خدمت معیشتی بهره مند شدند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان البرز با اشاره به اینکه در شرایط اخیر، مددجویان و سایر محرومان بیش‌ازپیش نیازمند حمایت خیران هستند افزود: بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌های ، و اقتصادی اعم از خیران، اصناف، مراکز نیکوکاری، هیات های مذهبی، حسینیه‌ها، تکایا، نیروهای مقاومت بسیج و گروه‌های جهادی در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اطعام غدیر در دستور کار قرار گرفت و از تمام ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری شد.
وی بابیان اینکه طبخ این تعداد غذا دربیش از ۸۹ آشپزخانه در سطح استان صورت گرفت افزود: از این تعداد بیش از ۲۶۰ هزار پرس غذای گرم در روز عید غدیر و با عنوان اطعام علوی هم‌زمان در سراسر استان با برگزاری جشن طبخ و توزیع شد.
محمدی فرد ضمن از همکاری مردم نیکوکار البرز با کمیته امداد در استان گفت: مشارکت در این امر خداپسندانه از طریق مراجعه حضوری به سیزده دفتر کمیته امداد امام خمینی (ره) و حدود ۴۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان و یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۸۰ نزد صندوق امداد خواهد بود.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر