پ
پ

به گزارش خبرگزاری حوزه، امیرحسین دانش کهن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در گفت‌وگویی با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، از آغاز اردوهای گروهی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به شهرهای زیارتی خبر داد و اظهار داشت: این اردوها پیرو جلسات برگزار شده در خصوص اعزام خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران البرزی به شهرهای زیارتی و عتبات عالیات و با هدف تجلیل از مقام والای این عزیزان و همچنین ساماندهی اوقات فراغت ایثارگران صورت گرفته است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی افزود: در همین راستا ۷۰ نفر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران البرزی به همت معاونت فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به صورت جداگانه به هتل ثامن و شاهد در شهرهای مقدس مشهد و قم اعزام شدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته امیدوارم این اردوها ادامه پیدا کند و بتوانیم با فراهم کردن این زمینه معنوی تلاشی در راستای خدمت به ایثارگران انجام دهیم.

انتهای پیام. /

منبع: خبرگزاری حوزه

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.