معاون اردویی و گردشگری سازمان بسیج شهرداری کرج از اعزام ۱۷۰ نفر از پرسنل شهرداری به اردوی راهیان نور جنوب کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، اسدالله اسداللهی بیان کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ۱۷۰ نفر از پرسنل بسیجی شهرداری کرج و خانوادههای محترم آنان به اردوی زیارتی و فرهنگی راهیان نور اعزام می شوند.
معاون اردوئی و گردشگری سازمان بسیج شهرداری کرج افزود: این کاروان در قالب چهار دستگاه اتوبوس ودو خودروی سواری پشتیبان از تاریخ اول اسفند تا پنجم اسفندماه عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شده و از یادمانهای دفاع مقدس بازدید خواهند کرد.
اسداللهی گفت: شرکتکنندگان در این اردو ضمن حضور در مناطق عملیاتی شلمچه، دوکوهه، میشداغ، نهر خین، طلاییه، فتحالمبین، یادمان شهید اسکندرلو، دهلاویه، یادمان دشت ذوالفقاریه و اروند، با رشادتهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس آشنا خواهند شد.
وی هدف از برگزاری این اردو را زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا، تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت و انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسلهای جدید عنوان کرد.
منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید