تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز کنگره شهدای اصناف و بازاریان در البرز برگزارشد رضایت مندی مردم در اولویت برنامه های صنعت برق کشور است ارتباط مستقیم تلفنی شهروندان با مدیرمخابرات منطقه البرز در بستر سامد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان کی گفته نوجوانا نمی‌تونن دنیا رو تغییر بدن؟ الهه قدمی ۱۳ ساله با کتابش ثابت کرد می‌تونن! ۵۵ هزار البرزی آموزش های مهارتی فرا گرفتند

اعضای هیئت مدیره و بازرس انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی معرفی شدند
08 آبان 1402 - 16:43
2
اعضای هیئت مدیره و بازرس انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی و سفره‌خانه‌های سنتی استان البرز و بازرس این انجمن طی مراسم انتخابات معرفی شدند.
ارسال توسط :
پ
پ

اعضای هیئت مدیره و بازرس انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی و سفره‌خانه‌های سنتی استان البرز و بازرس این انجمن طی مراسم انتخابات معرفی شدند.

سومین دوره انتخابات هیئت مدیره و بازرس انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی و سفره‌خانه‌های سنتی استان البرز با حضور مدیرکل میراث‌، معاون گردشگری و کارشناسان اداره کل مذکور، روز دوشنبه ۸ آبان ۱۴۰۲ در یکی از واحدهای پذیرایی استان برگزار شد.
در این مراسم ۸۳ بهره بردار واحدهای پذیرایی و سفره‌خانه سنتی شرکت کرده و رأی خود را برای انتخاب هیئت رئیسه و بازرس انجمن حرفه‌ای ارائه دادند.
در پایان پس از شمارش آراء سید اصغر نورآذر، ناصر میرزایی، حمید پنجه پور، محمد سرحدی و اسلام آهنگر به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و مجید اسماعیلی و سعید نوروزی به عنوان اعضای علی البدل هیئت مدیره انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی و سفره‌خانه‌های سنتی استان البرز انتخاب شدند.
همچنین علی نوروزی به عنوان بازرس اصلی و حمید زمانی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.