پ
پ

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان کرج از افتتاح و بهره برداری ٨۰ پروژه و طرح با اعتباری بالغ بر ۵۱۴۳ میلیارد تومان و اشتغال زایی برای ۶۲۳ نفر در ایام گرامیداشت هفته دولت در شهرستان کرج خبر داد.

یحیی رمضانی پیشاپیش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به تشریح طرح ها و پروژه های آماده افتتاح و بهره برداری شهرستان کرج در ایام گرامیداشت هفته دولت خبر داد و گفت: از ٨۰ پروژه و طرح، ۵۶ پروژه مربوط به بخش دولتی و ۱۵ طرح نیز در بخش خصوصی افتتاح می شود.
وی با بیان اینکه اعتباری بالغ بر ۵۱۴۳ میلیارد تومان برای بهره برداری از این طرح ها هزینه شده است؛ افزود: ۹ پروژه نیز ایام هفته دولت در شهرستان کرج کلنگ زنی خواهد شد.
رمضانی گفت: درمجموع با بهره برداری از ٨۰ پروژه، برای ۶۲۳ نفر در شهرستان کرج شغل ایجاد خواهد شد.
سرپرست معاونت استانداری البرز و فرمانداری کرج با اشاره به پروژه های شاخص شهرستان کرج در هفته دولت بیان کرد: پروژه های شاخص برنامه ریزی شده جهت افتتاح در هفته دولت با حضور استاندار محترم و مسئولین استانی و شهرستانی شامل:افتتاح دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی،پروژه گازرسانی به توابع بخش آسارا،افتتاح مدرسه آق تپه ظهوری می باشد.
وی افزود: پروژه های دولتی قابل افتتاح شهرستان کرج در حوزه های شهری،حوزه حمل و نقل، توسعه شبکه مخابراتی،برق رسانی،گازرسانی، بهسازی و نوسازی معابر شهری و روستایی،احداث مدارس،حوزه راهداری،حوزه علوم پزشکی،حوزه ورزشی، تکمیل و احداث پارک ها خواهد بود.
رمضانی گفت: پروژه های بخش خصوصی نیز در زمینه طرح های مرتبط با صنعت و معدن ، راهداری و حمل و نقل جاده ای(مراکز خدماتی و رفاهی) حوزه شرکت پالایش پخش فرآورده های نفتی و .
.
.
می باشد.
سرپرست فرمانداری کرج پروژه های شاخص بخش خصوصی را نیز بهره برداری از تعداد جایگاه پمپ بنزین در سطح شهر، افتتاح مجتمع خدماتی و بازرگانی عنوان کرد.
بنابر اعلام رمضانی، سایت ۷۰ هکتاری و پروژه ۱۱۰ واحدی شهرک پیام ماهدشت نیز در ایام هفته دولت به بهره برداری می رسد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.