مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: با اجرای بند«الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ بستر مناسبی برای افزایش اشتغال در استان البرز ایجاد می شود.
ناصر مقدم، اظهار کرد: هدف از موضوع جزء۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کشور توسعه کارآفرینی ،افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی استانی است.
وی خاطرنشان ساخت: تسهیلات موضوع این دستورالعمل در استان های با اولویت نرخ بیکاری بالاتر، به طرح های کارآفرینی، ایجادی، توسعه ای، تکمیلی و سرمایه در گردش و نیز احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکت های دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است.
ناصر مقدم افزود: دوره بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش حداکثر یک سال و تسهیلات ایجادی ، توسعه ای و تکمیلی حداکثر هفت سال شامل دوره مشارکت و تنفس جمعاً حداکثر دو سال و دوره بازپرداخت حداکثر پنج سال است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: زمان کوتاهی برای جذب اعتبارات بند (الف) ماده ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ فرصت باقی است و دستگاه های متولی باید برای جذب این اعتبارات حداکثر تلاش و همکاری را داشته باشند.
مقدم بر لزوم جذب اعتبارات استان البرز از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ تاکید و بیان کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به ارائه فراخوان برای شناسایی طرح های اولویت دار و تشکیل کمیته ها بمنظور بررسی طرحها اقدام کرده تا پس از تصویب طرح ها در شورای برنامه ریزی ، بانک ها در اسرع وقت تسهیلات مربوطه را اعطاء کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: متقاضیان، طرح های توجیهی اقتصادی حوزه فرهنگ و هنر و رسانه را با مطالعه دقیق دستورالعمل ارائه نمایند تا در کارگروه اشتغال استان بررسی و در صورت تایید اقدام گردد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، تصریح کرد: وزارت تعاون کارو رفاه اجتماعی درراستای رسالت خویش متناسب با منابع پیش بینی شده ماده ۴ دستورالعمل جز ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ سیاست ها و برنامه های ایجاد اشتغال و تولید از طربق توسعه کسب و کارهای پر اشتغال منطقه ای در سطح ملی و استانی تهیه و تدوین نموده است و با توجه اینکه در تبصره مذکور منابعی برای دستگاه های اجرایی مرتبط با برخی فعالیتهای اقتصادی در حوزه خدمات از جمله فرهنگی، ورزشی و سلامت علی رغم پتانسیل اشتغالزایی زیاد پیش بینی نشده، در این برنامه علاوه بر بخش تعاون رسته های پر اشتغال حوزه های یاد شده نیز مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با رعایت مفاد دستورالعمل بند الف تبصره یاد شده برنامه این وزارت در قالب حمایت از طرح های سرمایه گذاری در رسته های منتخب پر اشتغال بخش خصوصی و تعاونی در بخش فرهنگ و هنر (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) شامل: رسته کسب و کارهای منتخب رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال(گرایش منتخب)،رسته کسب و کارهای نشر فرهنگی (گرایش منتخب) و رسته کسب و کارهای خدمات هنری(گرایش منتخب) می باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: متقاضی دریافت تسهیلات از منابع پیش بینی شده از این برنامه می بایست حداقل ۲۰ درصد از میزان سرمایه گذاری طرح پیشنهادی را تأمین نماید.
مقدم ابراز داشت: میزان تسهیلات برای کسب و کارهای خرد و خانگی تا سقف ۸۰۰ میلیون ریال و برای سایر طرح ها تا سقف ۱۲۰۰ میلیون ریل به ازای هر شغل جدید تعهد شده قابل پرداخت بوده و مابقی سرمایه مورد نیاز طرح(به استثای سرمایه در گردش) می بایست به عنوان سهم آورده توسط خود متقاضی تامین اعتبار گردد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید