پ
پ

سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در مراسم سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن و مادر که با حضور کارکنان این اداره کل در محل سالن اجتماعات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز برگزار شد؛ گفت: افزایش اشتغال در جمعیت بانوان منجر به کاهش بار تکفل می شود.

حسین جلیل پیران سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز ضمن عرض تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و مادر با بیان مطلب فوق، افزود:نیروی انسانی یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه در هر کشوری محسوب می شوند و جامعه زنان به عنوان یک گروه اثرگذار که نیمی از بافت جمعیتی کشور را به خود اختصاص داده اند؛ دارای نیازها، مطالبات و اقتضائاتی هستند که در صورت توجه به این نیازها و مطالبات، شاهد رشد و توسعه کشور خواهیم بود.
وی بیان کرد: در کشورهای توسعه یافته نیز بخش اعظمی از تعاملات و دستاوردهای بدست آمده در حوزه های مختلف اجتماعی و اقتصادی ناشی از زحمات و تلاشهای بانوان می باشد.
لذا لازم است ما بیش از گذشته به قشر اثرگذار بانوان ارج گذاشته و مشارکتهای آنها را در حوزه های مختلف اجتماع افزایش دهیم.
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز خاطرنشان ساخت: گرچه در گذشته بدلیل وجود موانع فرهنگی ،سیاسی ، اجتماعی و .
.
حضور زنان در عرصه های مختلف اجتماعی کمرنگ بود اما در حال حاضر شاهد حضور زنان علاوه بر بحث نقش آنها در حوزه تربیتی و اقتصادی خانواده، در بعد راهبری مدیریت سازمانها،ایجاد کسب و کارها و کارگاه های تولیدی ، افزایش اشتغال در جمعیت بانوان وکاهش بار تکفل در جامعه ، افزایش درآمد سرانه و تولید ناخالص داخلی در سطح استان و کشور می باشیم.
جلیل پیران تاکید کرد: اگرچه از ظرفیت و توانمندی های زنان به نحو کامل و بهینه استفاده نشده است و ما باید به سمتی برویم که سهم زنان را در تولید ناخالص داخلی کشور افزایش دهیم و این میسر نیست به جز اینکه ما فضا و بسترهای لازم را به نحوی مهیا کنیم که بانوان احساس امنیت نموده تا بتوانند بطور موثری فعالیت نمایند.

وی گفت: در کشور ایران، نرخ مشارکت اقتصادی زنان کمتر از مردان است و نرخ بیکاری در قشر زنان در حال حاضر ۱۷/۵ درصد و نرخ بیکاری مردان۱۳درصد است و این شکاف بایستی با اعمال سیاستها و تمهیداتی با هدف کاهش نرخ بیکاری زنان، از میان برداشته شود.
سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز به مطالعات انجام شده در ایران و کشورهای مختلف اشاره کرد و افزود:اگرچه زنان ایرانی بلحاظ شاخص های بهداشتی و آموزشی نسبت به زنان سایر کشورها در نقطه مطلوبی قرار دارند اما در شاخص های اشتغال و درآمد سرانه از جایگاه مطلوبی برخوردار نیستند.
بنا براین گزارش، در پایان این مراسم وی ضمن تشکر از زحمات بانوان شاغل در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز با اعطای لوح تقدیر از تلاشهای آنان تقدیر بعمل آورد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.