با هدف آگاهی بیشتر از ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و در راستای ارتقاء توانمندی جوانان بهویژه بانوان استان معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی البرز در رأس هیئتی با سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز- «سیده زهره آثاری» دیدار کرد.
در این نشست «مهسا مصحفی» معاون علمی دانشگاه ضمن تشریح ساختار دانشگاه علمی کاربردی به تبیین رشتهها، دورهها و شرایط تحصیل در این دانشگاه به عنوان یک دانش مهارتآفرین و اشتغالمحور پرداخت.
دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی پیشرو در تسهیل اشتغال
مصحفی با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پیشرو در بحث تسهیل اشتغال فعالیت دارد، گفت: در شرایطی که جامعه دانشگاهی کشور با صندلی خالی و جامعه با فارغالتحصیل بیکارِ منتظر کار روبروست، دانشگاه علمی کاربردی با شناسایی خلأهای موجود، تدوین برنامههای درسی لازم و ارائه سرفصلهای مربوطه در مسیری روشن حرکت میکند.
حتی دانشگاه علمی کاربردی یک گام جلوتر برداشته و مشاغل مورد نیاز ۵ سال آینده را پیشبینی و در مورد آنها برنامهریزی کرده است.
معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی البرز با بیان اینکه این دانشگاه طیف وسیعی از دانشجویان اعم از بانوان و آقایان در ردههای سنی مختلف دارد، ابراز امیدواری کرد با افزایش آگاهی و توانمندسازی گام مثبتی در جهت ارتقای جامعه علمی- فرهنگی بانوان استان البرز برداشته شود.
عدم مهارت یکی از دلایل افزایش افزایش آسیب های اجتماعی
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز نیز در این نشست یکی از دغدغههای مهم این مرکز در حوزه بانوان را توانمندسازی زنان دانست و گفت: با توجه به آمار آسیبهای اجتماعی احصاء شده یکی از دلایل این آسیبها عدم مهارت در زمینههای مختلف حتی گفتوگوی کلامی است.
وی یکی از چالشهای استان را بالا بودن نرح زنان تحصیل کرده دانست و گفت: بانوان بسیاری تا مقاطع دکتری و فوق دکتری درس خواندهاند اما فرصت کاری برای آنان مهیا نیست.
او تاکید کرد: تمام زمینههای مربوط به حوزه زنان و خانواده دست یاری به سوی نهادهای علمی و فرهنگی از جمله دانشگاه علمی کاربردی دراز کرده و امیدواریم با همدلی و همافزایی اتفاقات نویدبخشی در استان صورت بگیرد.
آثاری تمرکز بر افزایش توانمندسازی زنان سرپرست و بدسرپرست خانواده را مورد تاکید قرار داد و گفت: به منظور جلوگیری از موازی کاری در انجام فعالیتها تلاش شده با بازدید از مراکزی نظیر حوزه علمیه خواهران، کمیته امداد و بهزیستی ظرفیتها احصاء و راهکارهای مهم برای تقویت بنیه اقتصادی، افزایش سطح آگاهی خانواده و توانمندسازی بانوان به طور ویژه لحاظ شود.
وی ابراز امیدواری کرد با بازدید از مراکز علمی کاربردی و آشنایی بیشتر با ظرفیت هر یک از مراکز در قالب تفاهمنامههایی برنامهریزی لازم در جهت این همافزایی صورت گیرد.
«اکرم مالمیر» سرپرست اداره فرهنگی و کارشناس مسئول روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی البرز نیز در این نشست ضمن قدردانی از حسن تعامل استانداری البرز گفت: مجموعه دانشگاه علمی کاربردی البرز با ۱۹ مرکز آموزشی در گستره وسیع استان علاوه بر آمادگی برگزاری دورههای تخصصی کوتاه مدت شرایط همکاری در ارائه سالن همایش برای برگزاری برنامههای مختلف علمی و مناسبتی و جشنوارههای فرهنگی- ورزشی را نیز دارد.
دانشگاه علمی کاربردی البرز شعار«دانشگاهی به وسعت یک استان» را محقق کرده است
در ادامه این نشست «راحله صالحی» رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی «مشکات ولایت» به بیان توضیحاتی در مورد اهداف این نشست پرداخت و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با تمام ظرفیت آمادگی لازم را دارد تا علاوه بر تدریس در رشتههای مدون به فراخور نیاز جامعه به تدوین رشتههای لازم بپردازد.
وی در ادامه اظهار کرد: دانشگاه «مشکات ولایت» از این ظرفیت برخوردار است تا به صورت تخصصیتر در زمینه آسیبشناسی مسائل اجتماعی، امور مربوط به بانوان و خانواده و مسائل فرهنگی ورود کند و راههای برونرفت از مسائل مبتلابه جامعه را حرفهایتر تبیین کند.
وی یکی از محاسن دانشگاه جامع علمی کاربردی را پراکندگی وسیع مراکز اعلام و اظهار کرد: این دانشگاه شعار«دانشگاهی به وسعت یک استان» را محقق کرده و از ساوجبلاغ و تهراندشت تا مرکز استان را با تنوع رشتههای مختلف تخت پوشش قرار داده است.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید