پ
پ

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز با بیان اینکه افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در حاشیه شهرها کم‌کم باعث جایگزین شدن آنان در زیستگاه‌های حیات وحش می‌شود، گفت: این موضوع می‌تواند باعث دو رگ شدن سگ و گرگ و شکلگیری گونه‌ای به نام گرگاس شود.

فردین حکیمی درباره افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در مناطق حاشیه‌ای البرز گفت: جمعیت گونه‌های مختلف تحت تأثیر سه عامل امنیت زیستگاه، غذا و دشمن طبیعی است و سگ‌ها در این سه عامل با مشکلی مواجه نیستند و همین باعث بالا رفتن جمعیت این گونه شده است.
وی ادامه داد: افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب و حضور در حاشیه شهرها و زیستگاه‌های محیط زیست، کم کم این گونه را جایگزین حیات وحش می‌کند و از جمله مخاطرات این وضعیت امکان شکار گونه‌هایی چون کل و بز توسط سگ‌ها است.
حکیمی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مخاطراتی که از این ناحیه وجود دارد امکان جفتگیری سگ و گرگ و شکلگیری گرگاس است که شجاعت سگ و درندگی گرگ را دارد و از سگ درنده‌تر و نسبت به گرگ امکان نزدیک شدن آن به انسان نیز بیشتر است.
وی در خصوص راهکار کاهش جمعیت سگ‌های بلاصاحب گفت: ما به عنوان محیط زیست موافق غذارسانی به سگ‌های بلاصاحب نیستیم و بر دستورالعمل زنده‌گیری و جداسازی سگ‌های بیمار و سالم و سپس عقیم‌سازی و واکسیسناسیون سگ‌های سالم و مرگ با ترحم سگ‌های بیمار غیرقابل درمان تأکید داریم.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.