معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تأکید بر اینکه اقتصاد دیجیتال باید به روستاها برسد، گفت: با آموزشهای ترکیبی حضوری و مجازی، میتوان ظرفیت اشتغال را تا دورترین نقاط کشور گسترش داد.
– اخبار استانها –
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سید جمیل احمدی، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور صبح امروز در سومین روز اجلاس سازمان آموزش فنی و حرفهای، با اشاره به ظرفیتهای گسترده این سازمان برای مهارتآموزی در کشور گفت: امروز برای تحقق شعار «سرمایهگذاری برای ایران ماهر» باید همآفرینی و همافزایی جدی میان نهادهای متولی صورت گیرد.
وی ضمن ارائه گزارشی از ظرفیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: ما دارای ۷۰۰ مرکز آموزش دولتی و بیش از ۲۴ هزار آموزشگاه خصوصی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر هستیم که به ۱۹ گروه هدف، بهویژه ساکنان مناطق محروم، خدمات مهارتی را ارائه میدهند. بخش عمدهای از بیکاران فاقد مهارتهای عملی و کاربردی هستند.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه این خلأ، اهمیت آموزشهای کوتاهمدت و مهارتی را دوچندان میکند، از تدوین و اجرای مدلهای جدید توانمندسازی خبر داد و عنوان کرد: با الگوی کارآفرینی بر مبنای نهادسازی و حضور منتورها و راهبران توسعه، کسبوکارهای کوچک و خانگی میتوانند به پایداری برسند.
احمدی با بیان اینکه همچنین با طرحهای مهارتمحور و همکاری با پلتفرمهایی نظیر دیجیکالا و آچاره، محصولات تولیدی روستاییان مستقیماً به بازار متصل میشوند، تأکید کرد: اقتصاد دیجیتال باید به روستاها برسد. با آموزشهای ترکیبی حضوری و مجازی، میتوان ظرفیت اشتغال را تا دورترین نقاط کشور گسترش داد.
وی از معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی خواست در سفرهای استانی، توجه ویژهای به مراکز آموزش فنی و حرفهای و طرحهای توانمندسازی نیروی انسانی داشته باشد و گفت: مرکز تربیت مربی، حتی توانایی آموزش بینالمللی دارد و پیشتر نیز با اقلیم کردستان عراق همکاریهایی داشتهایم. تبلیغ واقعی ما، مهارت و مهارتآموزی بوده که تنها مسیر برای توانمندسازی و کاهش نابرابری اجتماعی در کشور است.
انتهای پیام/
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید