سردار فتح اللهی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز در گفتگویی از اقدامات تحول آفرین این معاونت در دولت سیزدهم خبر داد.
وی با اشاره به دستاوردهای شاخص این معاونت در دولت سیزدهم گفت: هفته دولت فرصت مناسبی برای بیان دستاوردها و موفقیتهای دولت و در واقع دستگاه ها و سازمان های مختلف در طول یک سال گذشته است.
مجموعه معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز نیز به همت همکاران خود در اداره کل و مناطق ، حائز رتبه های متعددی شده است که نقطه عطفی در این راستاست و میتواند در سالهای آینده نیز جریانساز و موثر باشد.
فتح اللهی در توضیح دستاوردها افزود: با توجه به گفتمان صورت گرفته در بحث تئاتر درسی، بیش از هزار آموزگار در کارگاههای آموزشی شرکت کردند و ۵۸۰ تئاتر ارزنده با توجه به محتوای درسی تولید و حدود ۳۵ اثر به مسابقات کشوری ارسال شد، که در نهایت استان البرز موفق شد در دومین جشنواره تئاتر درسی کشور، رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
وی از میزبانی بخش فرهنگی پرسش مهر ریاست جمهوری سخن گفت و اظهار داشت: پرورش روحیه پرسشگری در دانش آموزان و کشف استعدادهای برتر در سنین پایین و همچنین استفاده از ایدههای نو از اهداف برگزاری پرسش مهر است، دانش آموزان بسیاری در این رویداد شرکت کردند و آثار زیادی به دبیرخانه امسال شد که پس از بررسی در نهایت استان البرز موفق شد رتبه اول را کسب کند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز در ادامه از درخشش دانش آموزان البرزی در اولین دوره پویش کتابخوانی هیسطوری خبر داد و افزود: ۲۱ هزار دانش آموز البرزی در رقابتی ۹ ماهه و کنشگری پیرامون ۱۵ جلد کتاب با موضوع استعمار اروپاییها و آمریکاییها در کنار ۷۰۰ هزار نوجوان دهه هشتادی از سراسر کشور، به رقابت پرداختند و در نهایت ۲۱ دانش آموز موفق شدند به مرحله فینال راه یابند و پس از رقابتی فشرده، مدال طلای این دوره از مسابقات به البرز رسید.
وی افزود: در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور نیز استان البرز با حضوری مقتدرانه، توانست ۱۲ رتبه برتر به ویژه رتبه اول مسابقات قرائت تحقیق را به دست آورد.
فتح اللهی راهیابی دانش آموزان البرزی را به مجلس دانش آموزی کشور از دیگر افتخارات کسب شده عنوان کرد و اظهار داشت: در بحث اردوهای دانش آموزی، امسال بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانش آموز به اردوهای مختلف علمی، تربیتی- بصیرتی و تفریحی اعزام شدند و بیش از ۴۰۰ مجوز برگزاری اردوی درون مدرسهای صادر شد.
وی در توضیح راهیابی ۵۰۰ اثر به مرحله کشوری مسابقات فرهنگی و هنری "امید فردا" و تولید سرود های دانش آموزی، گفت: با تعامل خوب صورت گرفته در معاونت پرورشی مناطق شهرستانهای استان البرز، بیش از ۷۰۰۰ اثر فرهنگی و هنری برای جشنواره فردا تولید شد که برترین آنها به مسابقات کشوری راه پیدا کرد؛ همچنین ۱۵ سرود در طی سال تحصیلی به مدارس معرفی شد و دو سرود فاخر ویژه استان البرز تولید گردید، که یکی از این سرودها با حضور ۱۳۵۷ دانش آموز در دهه مبارک فجر اجرا شد و سرود فاخر دیگری به نام ریحانه ،که تنها سرود دخترانه کشور است با شرکت ۱۰۰۰ دانش آموز دختر اجرا و به دلیل دارا بودن محتوای هویت دخترانه، از شبکههای مختلف سیما پخش و جز برنامههای موسیقی صدا و سیمای کشور قرار گرفت.
وی مردمی کردن امور را پیوست اجتماعی و فرهنگی برای برنامهها دانست و بیان کرد: در سال گذشته در همه رویدادهایی که لازمه آن حضور میدانی بوده است، توانستیم موفق عمل کنیم که نمونه آن برپایی موکب با موضوعات مختلف مشاورهای، قرآنی، فرهنگی و تربیتی و پذیرایی در مراسم اربعین سال گذشته بود که جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر از آن استقبال کردند.
همچنین در اقدامی جهادی نسبت به احیای اردوگاه شهید بهشتی کردان و اردوگاه آیت الله طالقانی اقدام شد، که امروزه پذیرای بیش از ۱۲ هزار دانش آموز هستند و به فرهنگیان عزیز خدمت رسانی میکند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز در پایان ضمن تقدیر از زحمات تمامی همکاران در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی در سطح اداره کل و مناطق استان البرز، کسب عناوین و رتبههای مختلف در برنامه درسهایی از قرآن، پویشهای مختلف کشوری و برگزاری بیش از ۱۰ برنامه جشن تکلیف هزار نفری را از دیگر توفیقات این معاونت عنوان کرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید