پ
پ

نماینده مردم ساوجبلاغ، ، طالقان و در مجلس گفت: امروز به یک نقشه راه یعنی سند آمایش سرزمین نیاز داریم و در سند آمایش باید پهنه بندی لحاظ شود.

علی حدادی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوجبلاغ که با حضور استاندار البرز در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: چهار شهرستانی که در غرب استان البرز واقع شده‌اند، ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند.
وی بیان کرد: در گذشته منابع و بودجه درآمدی شهرستان کرج از استان تهران تأمین می‌شد و با تأسیس استان البرز محدودیت‌هایی برای ما ایجاد شده است.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس با اشاره به توانمندی و تجربیات استاندار جدید البرز خطاب به وی، تصریح کرد: انتظار می‌رود به شهرستان‌های غرب استان البرز توجه ویژه ای شود و منابع درآمدی و اعتبارات لازم به این استان اختصاص یابد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شهرستان‌های غرب البرز، خاطرنشان کرد: از ۲ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی استان البرز در سال، یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصولات آن مربوط به شهرستانهای غرب استان است.
حدادی گفت: تولید شیر و گندم شهرستان‌های غرب استان در سطح ملی است و این شهرستان‌ها تولیدات فراوان و خوبی در بخش کشاورزی دارد.
وی در خصوص سند آمایش سرزمین استان، اظهار کرد: امروز به یک نقشه راه یعنی سند آمایش سرزمین نیاز داریم و در سند آمایش باید پهنه بندی لحاظ شود تا بخش‌های کشاورزی و صنعت در آن تعریف درستی شده باشد.
نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس با بیان اینکه در پهنه بندی بخش کشاورزی مشکلات فراوانی وجود دارد، تصریح کرد: در این پهنه بندی زمین‌های سنگلاخ به عنوان بخش کشاورزی تعریف شده است و زمین‌های باکیفیت با بهترین خاک در باغات و زراعت وجود دارند.
وی با بیان اینکه رفع موانع قوانین در مجلس در طرح بخش کشاورزی لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: بخشی عمده مشکلات پهنه بندی زمین‌های کشاورزی با کمک استاندار البرز رفع می‌شود.
حدادی گفت: صنایع بزرگی در شهرستان ساوجبلاغ و غرب استان البرز واقع شده‌اند که در سطح ملی و کشور مطرح هستند و بنگاه‌های کوچک و متوسط ما نیاز به توجه ویژه دارند.
نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس با بیان اینکه شهرستان‌های غرب البرز در بخش صنعت گردشگری ظرفیت فراوانی دارند، اظهار کرد: در شهرستان چهارباغ بخش صنعت گردشگری می‌تواند منابع بسیار خوب درآمدی و همچنین اشتغال زایی را ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان ساوجبلاغ جوانان مستعد و نخبه ای وجود دارد، بیان کرد: مرکز تحقیقاتی کاوش بهترین نقطه برای شرکت‌های دانش بنیان و فارغ التحصیلان رشته‌های دانش بنیان محسوب می‌شود.
حدادی متذکر شد: در ۱۰۰ هکتار از زمین مرکز تحقیقاتی کاوش می‌توان ۲۵۰ واحد دانش بنیان مستقر کرد چراکه زیرساخت‌های لازم برای اشتغال زایی و به کارگیری نیروی جوان در این مرکز وجود دارد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر