پ
پ

درراستای اجرای برنامه سلامت تغذیه کارکنان در فاز دوم ، دانشگاه علوم‌پزشکی البرز پایلوت کشوری می باشد .

به همین منظور صبح روز سه شنبه ، ۲۸ام آذرماه تیمی از ناظران و کارشناسان فنی از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت واداره سلامت کارکنان در بازدیدی از کارخانه زر ماکارون ضمن بازدید وبررسی اقدامات انجام شده ادامه پایلوت کشوری را مورد ارزیابی قراردادند.
گفتنی است برنامه سلامت کارکنان با تاکید بر تغذیه صحیح از سال ۱۴۰۰دراستان البرز با همکاری واحدهای تولیدی منتخب وعلاقمند به صورت پایلوت با مدیریت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز درحال اجرا می باشد .

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر