مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: البرز یکی از استانهای پایلوت در اجرای طرح رویین تن سازی ایران است که در آن از ظرفیت، توانمندی، علم، تخصص و تجربه همه اقشار استفاده می شود.
مهدی مهرور در همایش آموزشی تخصصی ارزیابی ایمنی ساختمانها پس از زلزله که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار کرد: زلزله اتفاقی طبیعی است که نمیتوان از آن فرار کرد اما باید با بهره گیری از علم، دانش و تدبیر برای کاهش خسارتهای پس از آن چارهای بیندیشیم.
وی افزود: امروز بسیاری از بحرانها در دنیا به کمک علم، دانش، تجربه و هوش انسانی برطرف شدهاند و دیگر بحران به حساب نمی آیند که این امر به مدد علم و تجربهای که در دستان پرتوان مهندسین است محقق میشود.
هرچه سازمان نظام مهندسی با دقت، سعه صدر، جستجوگری و پیشگیری، بیشتر بر ساخت ابنیه نظارت داشته باشد، نگرانیها هنگام بحران کاهش مییابد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با تاکید بر ضرورت رصد و ارزیابی ساختمانها از نظر میزان آسیبها و خسارات وارده پس از وقوع زلزله و جبران خلاءها و کاستیها بیان کرد: ۶ گسل در تهران، قزوین، طالقان، ری و کهریزک، ایوانک و ایپک و اشتهارد بر استان البرز تأثیر میگذارند که این موضوع ما را بر آن میدارد که در این رابطه تدبیری اتخاذ کنیم.
مهرور بیان کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان و جامعه مهندسین ما ظرفیت بسیار خوبی در استان البرز بوده که بنیاد مسکن، شهرداریها و مسکن و شهرسازی در پروژههای عمرانی و ساخت و سازهای خصوصی و دولتی از ظرفیت علمی آنها استفاده میکنند.
این تعامل موجب میشود البرز منهای بافتهای فرسوده و ناکارآمد آمادگی مقابله با زلزله را داشته باشد.
اجرای طرح روئین تن سازی ایران موجب قوی شدن کشور میشود
وی از اجرای طرح روئین تن سازی ایران در کشور خبر داد و اضافه کرد: البرز یکی از استانهای پایلوت کشور در اجرای این طرح است که در رأس هرم آن وزیر کشور قرار دارد و در ۳۱ استان، مدیران کل مدیریت بحران رؤسای کارگروه مربوطه هستند.
در این طرح از ظرفیت، توانمندی، علم، دانش، تخصص و تجربه همه اقشار جامعه استفاده میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به اینکه این طرح موجب قوی شدن ایران در مقابله با بلایای طبیعی مانند زلزله میشود، بر ضرورت برنامه ریزی در خصوص اتفاقات بعد از زلزله جدای از خطرات سازهها تاکید و بیان کرد: کاهش تلفات جانی و مالی پس از زلزله یکی از اهداف ارزیابی ایمنی ساختمانها پس از زلزله است.
مهرور، کسب اطلاعات تقریبی از وضعیت ساختمانها، تفکیک محلهای مطمئن و نامطمئن، تهیه بانک اطلاعاتی از تعداد افراد صدمه دیده و کمکهای مورد نیاز، تهیه مشخصات و برآورد تقریبی خسارات و مشخص کردن علت اصلی خسارت که از جمله وظایف مهم به منظور برطرف کردن ایرادهای مهندسی و اجرایی است را از دیگر اهداف این ارزیابی برشمرد.
وی با بیان اینکه اطلاعات و دستاوردهای مذکور میتواند مدیریت بحران را در ترسیم نقشهها و برنامههای آتی مقاوم و پرتوان کند و افزایش بهره وری را به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: البرز در زمینه بانک اطلاعات هوشمند به عنوان استان پایلوت در کشور انتخاب شده و اکنون ۳۱ استان به سرور استانداری البرز متصل هستند.
داشتن استانی با قدرت و مقاوم مستلزم مدیریت بحران است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز عنوان کرد: تمام دستگاههای بخش خصوصی و دولتی، شرکتها و سازمانها و تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی آنها در این سامانه ثبت میشود.
این بانک اطلاعاتی هوشمند به صورت یک اپلیکیشن موبایلی طراحی شده و دستگاههای مختلف اطلاعات خود را در آن بارگذاری میکنند.
مهرور ادامه داد: دستگاههای عضو این سامانه به همه تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی موجود در استان دسترسی دارند و در صورت وقوع اتفاق و حادثهای، نیاز به مراجعه تیمهای اعزام شده برای دریافت تجهیزات و نیروی انسانی موردنیاز نیست و گروهها میتوانند از طریق موبایل به این تجهیزات و امکانات دسترسی و آنها را محل حادثه اعزام کنند.
وی با اشاره به اینکه آماده پذیرش پیشنهادات شما در این زمینه هستیم، مطرح کرد: تلاش ما بر آن است که این ظرفیت بالقوه در البرز را با مشارکت همگانی به ظرفیت بالفعل تبدیل کنیم تا با همدلی، همفکری، همیاری، تلاش و جمع آوری همه تواناییها در یک ید واحده که مدیریت بحران است، استانی باقدرت و مقاوم در مقابل همه بحرانها داشته باشیم.
منبع مهر برچسب ها: مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: البرز یکی از استانهای پایلوت در اجرای طرح رویین تن سازی ایران است که در آن از ظرفیت، توانمندی، علم، تخصص و تجربه همه اقشار استفاده می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: البرز یکی از استانهای پای
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید