پ
پ

پژوهشگاه مواد و انرژی ایران با چهار مجموعه‌ دانشگاهی از کشور بلاروس، تفاهمنامه‌ مشترک با محوریت تعریف پروژه‌های کلان پژوهشی و تجاری‌سازی فناوری در راستای نیاز کشورمان امضا کردند.

دکتر غلامعلی فرزی مشاور بین‌الملل این پژوهشگاه گفت: با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان از چهار مجموعه دانشگاهی مختلف از کشور بلاروس دعوت کردیم تا با حضور در پژوهشگاه مواد وانرژی ایران با ظرفیت های علمی و تحقیقاتی این پژوهشگاه آشنا شوند.
وی افزود: تاکید ما از برگزاری این نشست، استفاده از حضور این هیات دانشگاهی در بررسی راهکارهای همکاری برای توسعه و تجاری‌سازی فناوری بود چراکه درزمان حاضر می بایست از این ظرفیت‌ها برای حل مشکلات کشور استفاده کنیم.
مشاور بین‌الملل پژوهشگاه مواد و انرژی اظهار داشت: در این نشست ۲تفاهمنامه در سطح همکاری معاونین و ۲ تفاهمنامه در سطح روسای مجموعه امضا شد.
وی افزود: این تفاهمنامه‌ ها که جنبه کلی و حدود هشت تا ۱۰ بند دارند شامل موضوعات پژوهشی، همکاری‌های فناورانه و توسعه تجاری‌سازی فناوری‌ها می‌شوند؛ در این تفاهمنامه‌ها تاکید ما بر سیاست‌های کلی پژوهشگاه مواد و انرژی مبنی بر تعریف پروژه‌های کلان پژوهشی مشترک به‌همراه گرنتی که به این موضوعات اختصاص داده شود و نیز تجاری‌سازی یک یا دو موضوع فناوری با همکاری این مجموعه‌های دانشگاهی است.
فرزی ادامه داد: در این نشست تعدادی از اعضای هیات‌علمی پژوهشگاه و نیز مهمانان بلاروس، موضوعات پژوهشی و فناورانه خود را ارائه دادند که با وجود تعداد زیاد موضوعات و محورهای پژوهشی مورد همکاری، از بین این موضوعات مشترک، ۶ محور را انتخاب کردیم و تلاش ما از اکنون روی آن محورها خواهد بود تا بتوانیم در این ۶ محور، موضوع پروژه‌های مشترک و تجاری‌سازی فناوری را داشته باشیم .
وی با بیان اینکه اساسا در حوزه بین‌الملل تلاش ما اینست که نیازهای کشور را شناسایی کنیم و برقراری ارتباط با کشورهای دیگر را در راستای نیازهای فناورانه کشور پیش ببریم، افزود: به همین جهت نیز با همکاران پژوهشگاه مواد و انرژی همفکری کردیم که ببینیم چگونه می‌توانیم از حضور این هیات دانشگاهی در بحث پروژه پژوهشی مشترک و تجاری‌سازی فناوری استفاده کنیم.
فرزی خاطرنشان کرد: در همین راستا یکی از تفاهمنامه‌ها با رییس پارک علم و فناوری کشور بلاروس بود که در این نشست حضور داشت.
مشاور بین‌الملل پژوهشگاه مواد و انرژی یادآور شد: درزمان حاضر باید از این ظرفیت‌ها برای حل مشکلات کشور استفاده کنیم و اکنون با توجه به بحران کم‌آبی، یکی از معضلات کشور بحث استفاده دوباره از فاضلاب است؛ تصفیه فاضلاب‌ها یکی از محورهای همکاری بین پژوهشگاه مواد و انرژی و مجموعه‌های دانشگاهی بلاروس است و با توجه به اینکه این کار پژوهشی در این پژوهشگاه نیز انجام شده است، امیدواریم بتوانیم با کمک یکدیگر، آن را در سطح ملی سوق دهیم.
پژوهشگاه مواد و انرژی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری در مشکین دشت استان البرز مستقر است.

منبع ایرنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر