پ
پ

اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان به منظور توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های یکدیگر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

دکتر فرضی در آیین امضای این تفاهم‌نامه همکاری که در دفتر ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی البرز برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت همکاری و هم افزایی دو طرف، اظهار کرد: هم افزایی دو مجموعه می‌تواند موجب توسعه فعالیت‌ها و انجام برنامه‌های شاخص باشد .

وی بیان کرد : همکاری مشترک در راستای اجرای طرح‌های کار آفرینی (توان افزایی و مهارت آموزی)، اشتغال زایی پایدار، راه اندازی و ایجاد مراکز خدمات گردشگری در این حوزه به منظور ارتقاء رونق و جهش تولید مبتنی بر توانایی و استعداد های فارغ التحصیلان کشور و بهره گیری از توانایی شرکتهای دانش بنیان در این راستا ، ایجاد آکادمی تخصصی علوم و فنون در حوزه منابع طبیعی از موضوعات هدف برای عقد این تفاهم نامه همکاری بود.
در ضمن با امضای این تفاهم نامه، همکاری های مشترک برای راه اندازی و ایجاد شهرک های تحقیقاتی-تولیدی، تجاری سازی پروژه‌های تحقیقاتی- کاربردی و برندسازی در راستای کار آفرینی مبتنی بر علوم دانش بنیان در زمینه منابع طبیعی در دست پیگیری قرار می گیرد.
در ضمن گسترش همکاری های مشترک به منظور راه اندازی و ایجاد پارک های علم و فناوری مجازی، تالار مجازی فن بازار، مرکز نوآوری و ایده پردازی، بازارچه‌های فروش محصولات جوامع محلی استان برای حمایت از پتانسیل های جوامع محلی و جلوگیری از مهاجرت فزاینده این قشر به شهرها با احداث شرکت‌های نوپای دانش بنیان، استارتاپ‌ها ، بازاریابی و عرضه کلیه محصولات بخش‌های مختلف در حوزه منابع طبیعی می توان قدمی سازنده در گام دوم انقلاب اسلامی جهت اعتماد سازی سازنده ی بهره برداران به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز و سیاست های جامع این اداره برداشت.
در ادامه ایشان با تاکید بر اینکه امضای تفاهم‌نامه بهانه‌ای برای توسعه همکاری‌هاست، افزود: باید برای اجرای همه بندهای تفاهم‌نامه تلاش کنیم و از ظرفیت‌های هم به بهترین نحو و به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر بهره بگیریم.
شایان ذکر است همکاری دو سازمان و تصمیمات مشترک می تواند بسیاری از موانع پیش رو جهت نیل به مسیر توسعه پایدار را برداشته و حرکتی روشن در جهت اهداف سیاست های های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که همان تعامل با جوامع محلی ساکن در حوزه های آبخیز کشور و بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی بهره برداران اراضی ملی است، باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.