پ
پ

محسن امانی در جشن بزرگ “پدران سبز” که به مناسبت میلاد امیرالمومنین (ع) و روز پدر ویژه کارکنان معاونت خدمات شهری شهرداری فردیس در سالن مدیریت بحران منطقه یک شهرداری برگزار شد، ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم روش و مشی علوی را در زندگی خود پیاده سازی کنیم.

وی در ادامه ضمن تبریک روز پدر به همه زحمتکشان حوزه خدمات شهری شهرداری فردیس، عنوان کرد: همسران این سبز بانان نیز در اداره زندگی همراهان سختکوشی هستند که این مهم شایسته تقدیر است.
رئیس شورای اسلامی شهر فردیس افزود: زیباترین نام علی است که از نام خداوند گرفته شده، زیباترین معلم نیز علی است چراکه تربیت یافته مکتب پیامبر است و زیباترین کتاب نیز نهج البلاغه است که به روایات متعدد نهج البلاغه برادر قرآن است.
وی با اشاره به جمله ای از نهج البلاغه، خطاب به جامعه بشری که امروز روز عمل است نه روز محاسبه بلکه فردا روز محاسبه است نه روز عمل، پس مراقب ایمان و تقوای خود باشید، تصریح کرد: در دوره دوم شورای اسلامی شهر فردیس اقدامات شایسته ای انجام شده است اما به جهت انبوه معضلات در این شهر، تلاش های بسیار از اکنون تا سالهای آینده نیاز است تا شاهد پیشرفت و توسعه فردیس باشیم.
امانی خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم تا با صبوری با شورای اسلامی شهر فردیس همکاری داشته باشند و همچنان مطالبات خود را از مدیریت شهری پیگیری نمایند.
وی ضمن تقدیر از سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری فردیس در برگزاری این آیین، گفت: اعضای شورا، شهردار و مخاطبین نیز با حضورشان در مراسم قوت قلبی برای برگزار کنندگان هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر فردیس با اشاره به اینکه در متن زیارت عاشورا از خداوند می‌خواهیم که زندگی و ممات ما را مثل زندگی و ممات پیامبر (ص) بگرداند، گفت: در نهج‌البلاغه نیز جمله ای از این دست نسبت به حضرت علی(ع) نیز داریم، به ۵ نفر از شهروندانی که به طور مکتوب بگویند این جمله چیست و کجای نهج البلاغه است و به سازمان فرهنگی ارائه کنند، جوایزی اعطا می‌گردد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.