نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی درباره تونل انتقال آب کرج-تهران گفت: زمانی که تونل ساخته میشد، هیچکدام از نمایندگان استان اقدام موثر انجام ندادند ولی آبان سال گذشته که این تونل به بهره برداری رسید، ما به .
.
همراهی نماینده ولی فقیه در استان با نامه نگاریها و جلسات متعدد خواستار توقف انتقال آب شدیم و در نشستهایی با وزیر نیرو خواستار رعایت حق آبه محیط زیستی شدیم.
اکنون با وجود افتتاح تونل با پیگیری نمایندهها انتقال آب متوقف شده است.
علیرضا عباسی در نشست با اصحاب رسانه در خانه ملت در کرج برگزار شد، با بیان اینکه معیشت مردم یک روزه خراب نشده بلکه مواردی دست به دست هم داده و موجب این موضوع شده است گفت: رونق تولید، اشتغال و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار میتواند منجر به ارتقا معیشت مردم شود.
این درحالی است که تولید داخل در بخش های مختلف با موانع زیادی روبرو است.
خروج ارز در بخش های مختلف از جمله کشاورزی از کشور وجود دارد.
در مجلس تمام تلاشمان ایجاد چتر حمایتی از تولید کنندگان است.
وی ادامه داد: وقتی بودجه سال گذشته با ۳۲۰ هزار میلیارد کسری بسته میشود قطعا تورم ایجاد و معیشت مردم با مشکل مواجه میشود.
این درحالی است که تامین کسری بودجه با منابع پایدار تورم ایجاد نمیکند.
وی همچنین جلوگیری از خام فروشی و حمایت از اقتصاد دانش بنیان را از موضوعات مهم برای رونق اقتصادی کشور دانست.
عباسی با اشاره به اینکه از ظرفیتهای تولید داخل استفاده نکردهایم، تصریح کرد: حتی در زمینه محصولات دانش بنیان در دوران کرونا تعلل کردهایم.
میتوانستیم با تولید هر چه زودتر واکسن خودکفا باشیم.
مجلس سال گذشته با ۲۳۰ میلیارد تومان از واکسن داخلی رازی حمایت کرد ولی در کش و قوس مشکلات افتاد و نتوانست زودتر واکسن را تولید کند درحالی که باید حمایتهای همه جانبه صورت میگرفت.
عباسی در ادامه به موضوع آب و حق آبه البرز از دو سد طالقان و امیرکبیر اشاره و با بیان اینکه سهم البرز از دو سد طالقان و امیرکبیر ۵۵ میلیون متر مکعب بود گفت: اما با تلاشهای صورت گرفته این میزان به دو برابر افزایش یافت و امروز ۱۱۰میلیون مترمکعب حق آبه از دو سد استان داریم ولی هنوز تصفیه خانه های ما آماده نیست و باید برای آماده سازی هر چه زودتر آن تلاش کنیم.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه باید سرانههای مختلف در البرز مورد توجه قرار بگیرند، گفت: البرز از لحاظ سرانه فیزیکی آموزشی آخرین استان در کشور است.
میزان سرانه آموزشی کشور پنج متر و در البرز سه متر مربع است که به صورت مناسب در استان پراکنده نشده و درجاهایی حتی نیم متر مربع است.
بنابراین باید از ظرفیت های استانی، ملی و خیرین برای این موضوع استفاده شود.
به گفته عباسی سرانه فضای بهداشتی در استان نیز مناسب نیست و البرز از لحاظ برخورداری از تخت بیمارستانی بعد از سیستان و بلوچستان آخرین استان است.
به گونهای که مردم در زمان پیک بیماری کرونا بدون تخت در راهروها آواره بودند.
در کمالشهر شش سال از شروع ساخت بیمارستان می گذرد ولی ۱۰ درصد هم پیشرفت نداشته و بیمارستان فردیس نیز هنوز به بهره برداری نرسیده است.
وی افزود: من به عنوان نماینده باید برای مردم کار کنم نه فقط قشر خاصی که در انتخابات به من کمک کرده اند.
با وجود گذشت ۱۰ سال از استان شدن از لحاظ بودجه جزو آخرین استانها هستیم و امیدواریم زودتر تلاشهایمان به ثمر برسیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۱۰۰ هزار مهاجر به البرز می آیند، گفت: در بازه چهار ساله ۴۰۰ هزار نفر به اندازه جمعیت استان به البرز اضافه میشود ولی زیر ساختها اضافه نشده است.
این موضوع حاشیه نشینی و معضلات بسیاری برای استان به همراه دارد که باید به صورت ویژه به آنها پرداخته شود.
وی در پاسخ به انتقادات در مورد ورود نکردن به مسائل شهری گفت: شوراهای شهر از مردم رأی گرفتهاند و باید تلاش شود بهترینها سر کار آورده شوند.
ولی ورود نمایندهها به این موضوع در قانون مطرح نیست.
جاهایی که امکان ورود به انتخابات به صورت مستند بوده انجام شده و بخشهایی به قوه قضاییه سپرده شده که با کمی تعلل صورت گرفته و در حال انجام است.
نماینده مردم در مجلس یکی از دغدغههای مجلس را افزایش حقوق و تورم پس از آن دانست و گفت: هرساله بلافاصله پس از افزایش حقوق شاهد تورم هستیم زیرا افزایش نقدینگی همراه با کسری بودجه منجر به تورم و استقراض از بانک مرکزی میشود.
بنابراین باید تلاش شود تا انضباط مالی در بودجه داشته باشیم.
وی گفت: ماهانه ۵۰ هزار میلیارد تومان توسط دولت حقوق پرداخت میشود و سالانه ۶۰۰ هزار میلیارد از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه کشور به این موضوع اختصاص دارد.
دو سوم میزانی که در بودجه کشور وارد می شود برای حقوق کارکنان است بنابراین باید اصلاح ساختار بودجه انجام شود.
عباسی قانونگذاری و نظارت را از وظایف نمایندگان برشمرد و گفت: در استان سعی شده هر کجا نیاز به هماهنگی بین ادارات بوده وارد شویم.
به عنوان مثال بیشترین جلسات در موضوع بیمارستان امام خمینی انجام شده است.
بیمارستان اکنون در دست بنیاد شهید است و باید به چند و چون خدمات توجه شود.
وی درباره انتقال تونلی آب رودخانه کرج تصریح کرد: زمانی که تونل ساخته میشد، هیچکدام از نمایندگان استان اقدام موثر انجام ندادند ولی آبان سال گذشته که این تونل به بهره برداری رسید، ما به همراهی نماینده ولی فقیه در استان با نامه نگاریها و جلسات متعدد خواستار توقف انتقال آب شدیم و در نشستهایی با وزیر نیرو خواستار رعایت حق آبه محیط زیستی شدیم.
اکنون با وجود افتتاح تونل با پیگیری نمایندهها انتقال آب متوقف شده است.
عباسی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد آب استان البرز از آبهای عمقی و ۲۰ درصد سطحی تامین می شود، گفت: نیروگاه منتظرقائم ۱۰ چاه آب استفاده می کند و برای بازچرخانی این آب جلسات متعددی انجام دادهایم اما گذشتگان با مشغول بودن به دخالت در عزل و نصبها وقت چنین کارهایی را نداشتهاند.
در حالی که وظیفه داریم نیازهای مردم را در حد توان برطرف کنیم.
وی در مورد طرح نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: این بسیار خوب بود زیرا مجلس ترکیبی از نمایندگان مختلف است و به شخصه اصلاحاتی بر این طرح افزودم و اعتقاد به نظارت بر رفتار انسان دارم زیرا بر اساس متن صریح قرآن انسان اگر بی نیازی ببیند طغیان میکند ولی متاسفانه این طرح رأی نیاورد و هنوز معتقدم می توانست به پیش رفتن درست تر کارها کمک کند.
وی در مورد طرح شفافیت آراء تصریح کرد: به شخصه به این طرح رأی داده ام.
اگر فردی سابقه شفافیت عملکرد در گذشته داشته باشد اکنون نیز شفافیت عملکرد خواهد داشت و به شخصه به این موضوع پایبند بوده ام و در مجلس نیز به موضوع شفافیت آراء اعتقاد دارم .
بنای مجلس بر تصویب این طرح است و نیاز است با برخی ملاحظات رأی بیاورد.
در مجلس قبل ۱۵۰ نفر طرح را امضا کردند و ۵۰ رای آورد در این مجلس ۱۱ نفر طرح را امضا کردند و ۱۵۰ رای آورد و با سه رأی کمتر رأی نیاورد.
وی در مورد سوالی در خصوص اینکه آیا به طرح صیانت رأی مثبت داده یا خیر گفت: به طرح صیانت رأی دادهام.
حذف کل طرح برای چند مورد اشکال درست نیست.
این طرح ۸۰ ماده دارد و باید ۲۰ جلسه صحن را به آن اختصاص دهیم بنابراین بنا شد در کمیسیونی متشکل از همه کمیسیونها بررسی شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در مورد قاچاق خاک گفت: چنین موضوعی به صورت گسترده که نیاز به ورود مجلس داشته باشد به مجلس و کمیسیون کشاورزی نیامده است ولی اگر موردی گزارش شود قطعا پیگیری می شود.
منبع ایسنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید