نشست ارزیابی عملکرد کانون بسیج اساتید موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با حضور مسئولانی از سازمان بسیج اساتید کشوری و استانی برگزار شد.
دیدار جمعی از مسئولان سازمان بسیج اساتید کشوری و استانی با اعضای کانون بسیج اساتید موسسه رازی با حضور محمدی معاون بازرسی سازمان بسیج اساتید کشور، شریفی مسئول اشراف سازمان بسیج اساتید و رحیمی پور رئیس بسیج اساتید استان البرز در سالن زنده یاد دکتر مرتضی کاوه برگزار شد.
معاون تحقیق و تولید فراورده های بیولوژیک موسسه رازی در این نشست، با اشاره به رسالت موسسه در ارتباط با سلامت جامعه، اظهار کرد: تلاش همکاران این مجموعه، تولید و عرضه به موقع محصولات پزشکی و دامپزشکی، جلوگیری از واردات و کمک به خودکفایی کشور است.
دکتر فلاح مهرآبادی، افزود: با توجه به ماهیت فعالیت های موسسه رازی، از نخستین مراکزی بود که تحت تحریم قرار گرفت اما با تلاش کارکنان موسسه خللی در تولیدات رخ نداد و با همکاری اندیشمندان و محققان این مجموعه بیماری های مانند سرخک، سرخجه ، اوریون و فلج اطفال در کشور کنترل یا ریشه کن شد.
عضو کانون بسیج اساتید موسسه رازی، اهمیت استراتژیک موسسه را تا آنجا عنوان کرد که در صورت تولید نشدن محصولات بیولولوژیک، کشورهای تولید کننده این محصولات را در اختیار ما قرار نخواهند داد و تصریح کرد: حمایت از موسسه در قالب انعکاس دغدغه ها و بیان جایگاه موسسه به مسئولان ارشد نظام، بازسازی زیرساخت ها، تامین نیروی انسانی مجرب و .
.
از اقدامات لازم برای محافظت از مراکز استراتژیک کشور است.
دکتر اسلام پناه رئیس کانون بسیج اساتید موسسه رازی نیز به عملکرد و اقدامات این کانون از جمله برپایی برنامه فرهنگی اردوی خانوادگی بصیرت، همکاری در برپایی موکب اربعین، بازدید از باغ موزه دفاع مقدس، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، اعلام موضع در وقایع اخیر فلسطین، فراخوان برگزاری جشنواره علمی پژوهشی، نمایش فیلم، همکاری در برگزاری برنامه های مناسبتی موسسه، برپایی راهپیمایی ها اشاره کرد و گفت: اعضای کانون بسیج اساتید موسسه در بخش های مختلف حضوری فعال دارند و دو تن از منتخبان جشنواره خوارزمی و پژوهشگر برتر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز از اعضای این کانون هستند.
وی با بیان این که موسسه برای استان البرز و کشور ذی قیمت است، تاکید کرد: همه باید در شناخته تر شدن موسسه و اهمیت آن در مسائل راهبردی کمک کنند.
در ادامه این نشست، محمدی معاون بازرسی سازمان بسیج اساتید کشور با ابراز خرسندی از حضور در موسسه رازی، اظهار کرد: تولیدات این موسسه سبب تحمیل فشار کمتر بر مردم شده و واکسن های مورد نیاز در داخل ساخته شود.
وی، یکی از برنامه های اصلی سازمان بسیج اساتید را استفاده از ظرفیت بالای محققان و اساتیداین سازمان در حل مسائل و چالش های کشور عنوان کرد و افزود: وجود ۶۰ هزار بسیجی در سازمان بسیج اساتید که ۳۳ هزار نفر آنان عضو هیئت علمی و حدود ۱۰ هزار نفر از اساتید حوزه های فنی هستند، ظرفیتی مناسب برای تعامل با مجموعه های مهم همچون موسسه رازی جهت کمک به رفع مشکلات این مجموعه ها است.
وی یادآور شد: برپایی اردوهای پیشرفت نیز که مدتی است با هدف تقویت خودباوری وآشنایی بیشتر با دستاوردها و پیشرفت های کشور آغاز شده، فضای مناسبی برای ارتباط بین بخشی فراهم آورده است.
برنامه ریزی برای بازدید اعضای سازمان بسیج اساتید و اساتید نقاط مختلف کشور از بخش های متعدد و خطوط تولید موسسه رازی به منظور آشنایی با پیشرفت ها، دغدغه ها و محدودیت های این مجموعه، رایزنی در خصوص تهیه مستند و انعکاس دستاوردها و موفقیت های مجموعه هایی مانند موسسه رازی و نمایش در صدا و سیما، مدارس و دانشگاه ها و انجام اقداماتی مانند فعالیت های مشترک تحقیقاتی با سازمان بسیج اساتید، از پیشنهادهای مطرح شده در این نشست بود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید