پ
پ

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های شهرداری کرج از برگزاری دوره آموزشی در کشتارگاه دام برای ناظرین بازارهای روز و کارکنان معاونت فنی اجرایی خبر داد.

حمید دانشی کهن از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم کشتارگاهی و اصول بهداشت و بازرسی گوشت دام صنعتی برای ناظرین بازارهای روز و کارکنان معاونت فنی و اجرایی خبر داد.

وی نخستین گام در راستای پیشبرد اهداف سازمان را آموزش‌های تخصصی دانست و گفت: برای برگزاری دوره‌های آموزشی برنامه‌ریزی‌شده است.
سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را بازآموزی و ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاه‌ها و نحوه صحیح بازرسی گوشت قبل و بعد از کشتار در شبکه توزیع عنوان کرد.
دانشی کهن اضافه کرد: ناظرین و کارکنان معاونت اجرایی در این دوره با روش‌ها و دستورالعمل اصول بهداشت و بازرسی سلامت گوشت و کیفیت فرآورده‌های خام دامی به‌ویژه بازرسی دام بعد از کشتار، نحوه حمل و نگهداری دام در شبکه توزیع فروشگاهی، آموزش بهداشت فردی و صنفی به جهت حفظ سلامت غذایی شهروندان با منشاء دامی و ارائه خدمات مطلوب در بازارهای روز را فراگرفتند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر