پ
پ

بدیهی‌ترین حق شهروندی برای یک فرد دارای معلولیت، تردد آسان و بی‌دغدغه در سطح شهر است.

طبق ماده یک قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، دولت موظف شده زمینه‌های لازم را برای تأمین حقوق افراد دارای معلولیت، فراهم کند و حمایت‌های لازم را از آنها به عمل آورد.
در این قانون منظور از معلول افرادی است که به تشخیص کمسیون پزشکی سازمان بهزیستی بر اثر ضایعه جسمی، ذهنی، روانی یا توأم ،اختلال مستمر و قابل توجهی در سلامت و کارآیی عمومی آنها ایجاد شده، به طوری که این اختلال موجب کاهش استقلال فرد در زمینه‌های و شغلی شده باشد.
در ماده ۲ این قانون نیز آمده که تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات، شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظف هستند در طراحی، تولید و احداث ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل کنند که امکان دسترسی و بهره‌مندی از این مکان‌ها برای افراد دارای معلولیت همچون افراد عادی فراهم شود.
طبق ماده یک این قانون، وزارتخانه‌ها، سازمان‌های عمومی را موظف کرده که جهت دسترسی و بهره‌مندی افراد دارای معلولیت، ساختمان‌ها و اماکن عمومی، و تفریحی، معابر و وسایل خدماتی موجود را در چهارچوب بودجه‌های مصوب سالانه خود مناسب سازی کنند.
بر اساس تبصره ۲ نیز شهرداری‌ها باید از صدور پروانه احداث و یا پایان‌کار برای آن تعداد از ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابری که استاندارهای تخصصی مربوط به این عزیزان را رعایت نکرده باشند خودداری کنند و طبق تبصره سه سازمان بهزیستی کشور مجاز است بر امر مناسب‌سازی ساختمان‌ها و اماکن دولتی و عمومی دستگاه‌های مذکور در ماده فوق نظارت و گزارشات اقدامات آنها را درخواست کند.
طی این وظیفه بازدید اعضاء کمیته فنی تخصصی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان از ایستگاه های قطار شهری شهرستان کرج صورت گرفت و مشکلات وموانع موجود مورد بررسی قرار گرفت تا برای رفع این موانع اقدام گردد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر