دکتر مرتضی نظری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز، به منظور نظارت بر نحوه طبخ و توزیع غذا و اطمینان از رعایت شیوه نامه های بهداشتی به همراه محمد رضا شریف کاظمی مدیر امور دانشجویی و مهدیه رشیدی نیا رئیس اداره تغذیه دانشجویی روز سه شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۱ از محل مطبخ غذای دانشجویان بازدید کردند.
دکتر نظری ضمن بررسی کیفیت غذا و مواد غذایی بهکار گرفته شده در طبخ غذای دانشجویی، از نزدیک به بررسی وضعیت این آشپزخانه و مذاکره با پیمانکار تهیه غذای دانشجویان پرداخت.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در خصوص بهتر شدن کیفیت غذای دانشجویان گفت: ما خواستار تغییر مطلوب و مشهود کیفیت غذای دانشجویان هستیم و باید این امر در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود، باتوجه به اینکه اداره تغذیه دانشجویان در تهیه مواد اولیه با کیفیت حساسیت بسیار نشان می دهد، انتظار داریم کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان نیز با بالاترین حد باشد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید